Les peces per avançar el Pacte d'Alcaldes

Font: Diputació de Barcelona

14/03/2019 - 14:26

10 Alcaldes i Alcaldesses van representar els més de 700 muncipis catalans per exposar les diverses peces que permeten transformar les ciutats i pobles per mitigar i adaptar-se al canvi climàtic.

El dia 19 de febrer, a Món Sant Benet (Sant Fruitós del Bages), després d’una rebuda cinematogràfica sota el paraigües del FICMA, vam poder sentir a 10 alcaldes i alcaldesses de municipis signants del Pacte d’alcaldes pel Clima i l’Energia. D’aquesta manera vam poder sentir de primera mà un resum de les accions realitzades en aquests 10 anys del Pacte

Els participants van ser els següents: Sr. Valentí Junyent, alcalde de Manresa i diputat d’Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Sr. Jesús Calderer, alcalde de Cercs i diputat adjunt d’Espais Naturals, Sra. Patrocini Canal, alcaldessa d’Avià, Sr. Ernest Clotet, alcalde d’Artés, Sra. Mercè Esteve, alcaldessa de Begues, Sr. Àlex Garrido, alcalde de Manlleu, Sra. Isabel García, alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Sra. Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac, Sr. Josep Mayoral, alcalde de Granollers, Sra. Carmela Fortuny, alcaldessa de Sant Cugat del Vallès, i Sr. Joan Carles Batanés, alcalde de Sant Fruitós de Bages.

 

 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

S'han instal·lat un total de 160 plaques fotovoltaiques en tres punts del municipi: les potabilitzadores de Sant Fruitós de Bages i Pineda de Bages, i els dipòsits del Serafí.

Article

La nova instal·lació, sumada al motor de cogeneració, permetrà estalviar uns 603.261 kWh.

Acte
16/10/2023 - 09:00
Manresa: Palau Firal, Passeig Pere III i Plaça Sant Domènec.

Butlletí