Congrés Transició Energètica i Ciutat

dimecres, 6 març, 2019 - 00:00 a dijous, 7 març, 2019 - 23:59
Campus Diagonal Besòs, Edifici A (EEBE) Avda. Eduard Maristany, 16 08019 Barcelona

El Congrés Transició Energètica i Ciutat (CTEC) té l’objectiu de posar en relleu el paper de les ciutats en l’impuls de la transició i la sobirania energètica.

Així mateix, el CTEC vol generar un debat al voltant del binomi ciutat-energia entre tots els actors implicats: ciutadania i societat civil, representants polítics i tècnics de les ciutats, administració pública, acadèmia, sector empresarial, etcètera. 

Amb aquest objectiu, la cita comptarà amb una vuitantena de ponents que, arribats de vint ciutats espanyoles i estrangeres, posaran en comú experiències transformadores, de manera que es generarà un espai on es puguin crear i enfortir aliances i sinergies per avançar cap a la transició.


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Acte

Butlletí