Eco Fira de Calaf

diumenge, 14 abril, 2019 - 00:00 a 23:59
Calaf

Per quart any consecutiu arriba l’EcoFira de Calaf, l’única fira dedicada al producte ecològic, les energies renovables i el consum responsable de la comarca de l’Anoia i de l’Alta Segarra, que se celebrarà el diumenge 14 d'abril. Aquest certamen es convertirà un any més en aparador i punt de trobada de persones i professionals que, des d’àmbits diversos, treballen per a la sostenibilitat ambiental, social i econòmica del país.

Aquest any, l’eix temàtic serà el Residu Zero. La mostra reunirà expositors de diferents sectors econòmics com són l’alimentació, la gastronomia, les energies renovables, la bioconstrucció, el reciclatge, la salut ambiental, l’artesania i un llarg etcètera de propostes vinculades a l’ecologia, el medi ambient i la sostenibilitat. Entre aquests, podreu trobar diferents empreses vinculades al nostre territori, motiu pel qual encara pren més sentit aquesta fira.

El nucli principal de l’Ecofira de Calaf s’ubicarà, novament, al cèntric carrer Raval de Sant Jaume, on setmanalment se celebra el Mercat de Calaf. I en el seu entorn, podreu prendre part d’una multitud d’activitats paral·leles i ponències que mantenen un vincle directe amb la temàtica d’aquesta proposta firal. Us animem a participar als tallers, gaudir dels espectacles i veure les demostracions.

L’EcoFira, organitzada per l’Ajuntament de Calaf, és possible gràcies al suport i col·laboració de la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.


 

Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Les escoles El Turó, Font del Roure i Vinyes Verdes de Masquefa han editat tres vídeos sobre l’estalvi energètic.

Notícia

La nova planta per a l'eliminació de nitrats a través compta amb un tractament biològic de doble etapa anaeròbia-aeròbia per corrent ascendent a l'interior d'uns reactors.

Notícia

S'han realitzat diversos tallers per a nens i nenes amb l’objectiu de conscienciar sobre la importància de separar els residus i les conseqüències de males pràctiques.

Butlletí