Andreu Escrivà

Ambientòleg preocupat. Llicenciat en Ciències Ambientals per la Universitat de València, i doctor en Biodiversitat, fa uns anys que va decidir dur els resultats de la recerca més enllà dels murs de la universitat. Treballa a la Fundació Observatori del Canvi Climàtic de l’Ajuntament de València. Autor del llibre ‘Encara no és tard’, assaig, guardonat amb el XXII Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General de la Universitat de València.

Contacte: 
Càrrec: 
Llicenciat en Ciències Ambientals, Doctor en Biodiversitat i autor del llibre “Encara no és tard: claus per entendre i aturar el canvi climàtic”.

Darreres aportacions

Aquest fracàs ha estat distint. No ha succeït en un ambient aïllat, a porta tancada, sinó que ha estat una obra teatral representada enfront de tot el món. Al pati de butaques hi érem els qui demanàvem una mínima senyal. Els qui pregàvem per una engruna de coherència entre les paraules ("Estem a una emergència climàtica!") i els fets.

Ja s’ha acabat la cimera del clima a Katowice. La COP24 s’ha saldat amb un balanç pobre, esquifit,  amb un text malgirbat però això sí, parit amb els malucs eixarrancats i coberts de confeti petulant. Ho lamente, però no puc -ni dec, crec- ser especialment benèvol amb els resultats (?) de la darrera, de l’enèsima cimera climàtica.