Sant Esteve de Palautordera reparteix compostadors

02/01/2019 - 08:00

L’Ajuntament de Sant Esteve ha realitzat un curs de compostatge casolà el divendres 30 de novembre.

En el curs, gratuït i obert a tothom qui tingui interès, impartit per l’empresa Spora, s’hi va explicar la tècnica i tot el que cal saber per fer compostatge de la materia orgànica. Aquells participants qui ho desitgin, podran subscriure amb l’ajuntament un acord de cessió gratuïta d’un compostador de 300 litres.

Com que el número de compostadors disponibles està limitat a 30, aquells qui estigueu interessats en rebre’n un, envieu un correu electrònic a compostadors@santestevedepalautordera.cat indicant el vostre nom, adreça i dades de contacte.

Les condicions per poder inscriure’s per a la recepció del compostador són:

• Rebre la formació del 30 de novembre sobre el procés del compostatge casolà i a seguir les indicacions rebudes durant la formació.
• Ser veí o veïna de Sant Esteve de Palautordera i ubicar el compostador en una propietat compresa dins del terme municipal. En cas de marxar del municipi caldrà retornar el compostador a l’Ajuntament.
• En cas de disposar d’un compostador cedit per l’Ajuntament, és imprescindible fer-ne un bon ús i garantir-ne unes bones condicions de manteniment. En cas que no se’n faci un ús adequat, l’Ajuntament es reserva el dret de retirar el compostador.
• Utilitzar el compostador únicament per a la generació de compost a partir dels residus orgànics generats a la llar, així com realitzar el procés seguint les indicacions facilitades pel personal tècnic.
• Facilitar la supervisió del procés de compostatge mitjançant les visites periòdiques de seguiment realitzades pel personal de l’Ajuntament, i seguir les recomanacions donades en aquestes visites, a fi de garantir l’ús correcte del compostador.

Tota l’activitat formativa i l’adquisició dels compostadors, està finançada al 85% gràcies a una subvenció de l’Agència de Residus de Catalunya.

 

 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
27/05/2021 - 00:00
Davant de l’Ajuntament. Plaça de la Vila, 1. Sant Fost de Campsentelles
Acte
11/05/2021 - 00:00
Sala d'Exposicions de la Masia Can Figueres. Carrer Eugeni d’Ors, 39 Gualba
Acte

Butlletí