Sant Esteve de Palautordera

Notícia

En el curs, gratuït i obert a tothom qui tingui interès s’hi va explicar la tècnica i tot el que cal saber per fer compostatge de la materia orgànica. Aquells participants qui ho desitgin, podran subscriure amb l’ajuntament un acord de cessió gratuïta d’un compostador de 300 litres.

Notícia

El novembre de 2016 el servei de recollida selectiva porta a porta va començar a funcionar com a nou sistema de recollida de residus al municipi de Sant Esteve de Palautordera. Quatre mesos després els resultats són molt positius i la recollida selectiva arriba ja al 84,19% de reciclatge, resultats molt superiors a la mitjana del 40% que s'assolia fins llavors.

Notícia

Sant Esteve de Palautordera s’uneix a la llista de municipis del Vallès Oriental que aposten per la recollida selectiva porta a porta. Es fa una festa de comiat als contenidors que desapareixen al pati de l’escola.

Notícia

El diumenge 13 de novembre a la nit, comença el servei de recollida selectiva porta a porta, que canvia per complet el sistema com els ciutadans entreguen les deixalles, doncs desapareixeran els contenidors dels carrers de Sant Esteve