Castelldefels transforma els antics quioscos en desús en minideixalleries

Font: elCastell

11/12/2018 - 17:40

El passat dissabte 27 d'octubre es va posar en marxa una mini deixalleria a l'antic quiosc de premsa de la plaça Catalunya. Està previst que s'habilitin més punts de recollida similars als quioscos de premsa que han quedat en desús a diversos punts del municipi perquè hi tingui accés tota la ciutadania. En total  hauran 5 minideixalleries a Castelldefels distribuïdes per tota la ciutat. Cada dia, de dimarts a dissabte, donaran servei a una zona. L'horari de funcionament d'aquestes minideixalleries serà de 10 a 13 h i de 16 a 19 hores.

Els residus que es podran portar a aquestes noves instal·lacions de recollida són residus especials de mida petita com piles, discos compactes, petits electrodomèstics, mòbils vells, bombetes, i oli domèstic, entre d'altres.

“Es imprescindible que  aquests residus no s'aboquin als contenidors  ni es deixin a la via pública per poder fer-ne un tractament adequat que no suposi una agressió per a l'entorn”, va destacar la presidenta del SAC (Serveis Ambientals de Castelldefels), la regidora Candela López (Movem).


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

La campanya té com a objectiu sensibilitzar el sector hostaler, que genera el 52% dels residus d'envasos de vidre, per una tornada sostenible a la normalitat

Article

L’Agència de Residus de Catalunya, impulsa una campanya pilot de recollida de telèfons mòbils a 4 botigues de Movistar a Catalunya, en col·laboració amb diverses entitats que ho fan possible i amb el finançament de l’SCRAP “ECOASIMELEC”.

Article

Aquest estiu obre al públic l'Espai Dunar, una mostra permanent que fa pedagogia sobre la conveniència de respectar i preservar l'ecosistema dunar. Aquest curs que ara acaba, tres-cents escolars de centres educatius de la comarca han participat en tasques de neteja i preservació dunar organitzades per l'AMB.

Butlletí