Festa pel 15è aniversari de l’Aula Ambiental Sagrada Família

05/11/2018 - 11:48

 

Él passat 19 i 20 d’octubre es va celebrar el 15è aniversari de l’Aula Ambiental, durant la Festa Major de Tardor de la Sagrada Família.

L’any 2003, al xamfrà dels Carrers Lepant i Provença s’inaugura el Punt Verd de Barri, i l’Aula Ambiental de Sagrada Família comença les seves activitats i el primer programa de tallers i xerrades ambientals. L’Aula Ambiental i el Punt Verd van ser demandes veïnals canalitzades a través del Fòrum Cívic Sagrada Família, un òrgan de participació d’entitats i veïns i veïnes del barri.

Des d’aleshores l’Aula Ambiental ha mantingut i ampliat els seus serveis adreçats a la ciutadania, a les entitats i la comunitat educativa del Districte, consolidant-se com una referència en educació i sensibilització ambiental a la ciutat.


 

Categories: 

Relacionats

Article

L’alumnat de 4t d’ESO de l’institut Dolors Mallafrè de Vilanova ha presentat del projecte educatiu “Balenes i dofins a Vilanova i la Geltrú”, que els ha apropat a l’Espai Marí de les Costes del Garraf i a conèixer les vuit espècies de cetacis que formen part del seu entorn.

Article

344 joguines intercanviades i 97 kg de residus estalviats al mercat d’intercanvi de joguines de Martorell

Butlletí