L'Ajuntament de Granollers celebra 10 anys de compromís amb la veracitat de la informació ambiental

Font: Ajuntament de Granollers

01/11/2018 - 18:17
L'alcalde Josep Mayoral recull el Trofeu +10 anys d'EMAS (Foto: photo@andrespardo.com)

L'alcalde Josep Mayoral recull el Trofeu +10 anys d'EMAS (Foto: photo@andrespardo.com)

Aquest 17 d'octubre s'ha celebrat al Centre Cultural el Born de Barcelona la 8a edició del Marketplace Ambiental i l'acte de lliurament dels Premis EMAS Catalunya 2018, uns guardons concedits per l’associació Club EMAS amb el suport del Departament de Territori i Sostenibilitat, que distingeixen les organitzacions que voluntàriament implanten aquest sistema de gestió ambiental europeu. La cita ha servit per fer un reconeixement especial a les organitzacions EMAS que durant l’any 2017 i 2018 compleixen els 10 anys en el registre EMAS. Aquest és el cas de l'Ajuntament de Granollers que fa més de 10 anys que disposa d'aquest certificat i , per això, l'alcalde, Josep Mayoral, ha rebut de mans de la consellera de la Presidència, Elsa Artadi, el Trofeu +10 anys d'EMAS.

L'EMAS és l'acrònim d'Eco-Management and Audit Scheme, una eina de gestió per a les organitzacions, d'aplicació voluntària, que permet avaluar, millorar i donar a conèixer el seu comportament ambiental. Les organitzacions amb certificat EMAS, com l'Ajuntament de Granollers, estan reconegudes per la Unió Europea mitjançant aquest logotip que garanteix la veracitat de la informació ambiental que aquestes faciliten.

L'Ajuntament de Granollers fa més de 10 anys que disposa d'aquest certificat (ES-CAT-000234), juntament amb 12 organitzacions més a tot Catalunya: Càmping l'Ànfora, SL; Sacopa, SAU; Club Nàutic L'Ametlla de Mar; FCC Ambito, SAU; Viuda de Lauro Clariana, SL; Ercros, SA; Consell Comarcal de la Conca de Barberà; Azufrera y Fertilizantes Pallarés, SA; International House Barcelona; Pinsos Sant Antoni, SA (ES-CAT-000243); Terminales Portuarias, SL.


 

Relacionats

Article

Nova campanya de sensibilització sobre la importància de preservar l’aigua realitzada per l'Ajuntament de Granollers.

Article

Prop de 5.500 estudiants han participat en el programa educatiu ‘Descobreix el riu’ durant aquest curs escolar. Els alumnes han procedit d’una norantena de centres educatius de 33 municipis de les conques del Besòs i de la Tordera.

Butlletí