Fira d'Economia Circular i Verda de Granollers

divendres, 10 maig, 2024 - 00:00 a diumenge, 12 maig, 2024 - 23:59
C. Londres, 1, 08401 GRANOLLERSGranollers ha posat el focus en la transició verda i està treballant per afrontar amb garanties aquest repte, alineat amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

Projectes de simbiosi industrial, de reciclatge, d’energia verda, de mobilitat, o de promoció del sector agroalimentari de proximitat, en són uns bons exemples.

L’aposta de Granollers per celebrar un esdeveniment rellevant d’economia verda i circular, pretén donar visibilitat a aquests projectes, i aportar eines útils als sectors econòmics i a la ciutadania, per a la seva implicació.

EVC és un esdeveniment comercial i divulgatiu, d’àmbit català, que ens obre les portes a l’economia verda i circular.

L’EXPO està organitzada en tres zones temàtiques, que acullen tota aquella oferta relacionada amb Economia Verda i Circular. Cada espai té les seves pròpies exposicions, activitats i tallers.

Més informació: evc.cat

 

 


 

Organitzador: 
Ajuntament de Granollers
Etiquetes: 
Categories: 
Economia

Relacionats

Notícia

El projecte Circular B30 fa de l’eix Mollet-Cerdanyola un referent per avançar en recerca i innovació cap a l’objectiu de residu zero al territori. La iniciativa ha permès articular una xarxa de laboratoris a la UAB, Cerdanyola del Vallès i Mollet del Vallès perquè universitats, centres de recerca, administracions, empreses i ciutadania treballin plegats en projectes innovadors en matèria de sostenibilitat

Notícia

Més d’un centenar de persones participen en el projecte europeu UP2030 a Granollers

Butlletí