Jornada internacional “Dones: Líders pel Clima”

dimecres, 14 novembre, 2018 - 18:00 a dijous, 15 novembre, 2018 - 19:59
Auditori Calàbria 66
Geolocation

Dins dels “Dies pel Clima”, les jornades que agrupen diverses activitats sobre el canvi climàtic i ciutats, el seu impacte i com cal actuar per fer-hi front, el 14 de novembre a la tarda tindrà lloc la trobada “Dones: Líders pel Clima” on es debatrà sobre les aportacions de les dones a les polítiques i accions pel clima a les ciutats.

14 de novembre de 2018 de les 18 a les 20 h. 

Auditori Calàbria 66 (c. Calàbria, 66)

Confirma la teva assistència aquí

Les dones líders van exercir un paper fonamental en la negociació de l'Acord de París i continuen impulsant ambicioses mesures climàtiques a les ciutats, empreses i ONG a tot el món. Les dones representen més de la meitat de la població mundial i sovint es veuen afectades desproporcionadament pel canvi climàtic. El seu lideratge i participació són, per tant, fonamentals per resoldre aquesta crisi global.

La trobada ressaltarà el paper crític de les dones en la lluita contra el canvi climàtic i presentarà el programa “Women4Climate” incentivat i liderat per la xarxa de ciutats C40 on l’Ajuntament de Barcelona es vol adherir.

Està prevista la intervenció de:

  • Janet Sanz, Tinenta d’Alcaldia, Ecologia, Urbanisme i Mobilitat, Ajuntament de Barcelona,
  • Giuseppina Montanari, Tinenta d’Alcaldia, Ecologia, Ajuntament de Roma,
  • Inés Sabanés Nadal, Tinenta d’Alcaldia, Medi Ambient i Mobilitat, Ajuntament de Madrid,
  • Hervé Marro, Director de Comunicació, Cap de la Seu de París, presentarà el programa “Women4Climate”.

L’esdeveniment disposarà de traducció simultània.

En breu es publicarà el programa complert d’aquest acte.

Inscripcions en aquest enllaç.

Municipis: 
Categories: 
Canvi climàtic

Relacionats

Notícia

El reconeixement s’emmarca en la participació de Barcelona a la missió europea ”100 ciutats intel·ligents i neutres en carboni al 2030”, que agrupa les ciutats capdavanteres en descarbonització.

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

De les 34 propostes que els participants de l’Assemblea van traslladar a l’Ajuntament se n’han acceptat i se’n desenvoluparan 29. Giren al voltant de tres eixos principals, l’energia, la mobilitat i el model de consum i residus. Actualment ja s’ha iniciat el pla de treball de les propostes acceptades amb les diferents accions a implementar per poder fer-ne el calendari i el pressupost.

Butlletí