Conferència: Solucions 4.0: Integració amb el Cloud

dimarts, 25 setembre, 2018 - 18:30
Geolocation

En el marc de l’Any de la l’Enginyeria 4.0, ENGINYERS BCN presenta la jornada: Solucions 4.0: Integració amb el Cloud.

La indústria 4.0 suposa un canvi en l’arquitectura d’automatització tradicional. Els equipaments de camp i de control han evolucionat per tal de garantir una comunicació i fàcil integració amb altres dispositius i noves aplicacions i solucions basades en cloud.

La xerrada repassarà aquests canvis i novetats, desgranant les seves funcionalitats així com les bases per la interconnectivitat. També es presentaran solucions a nivell de supervisió, control i anàlisis de dades basades en IoT i el cloud, com poden ser el manteniment remot, panells i alarmes basats en web o la digitalització i Intel·ligència artificial pel manteniment predictiu.

Impartit per:

Jaume Cabrera, enginyer electrònic per la UPC. Responsable del mercat de maquinària i de producte electrònic a l’empresa Weidmüller SA. Més de 10 anys d’experiència en equips d’electrònica, automatització i comunicacions industrials.

Presentació a càrrec de Pere Rodríguez, Enginyer Tècnic Industrial i Coordinador de l’Any de l’Enginyeria 4.0.

 

S'emet per videostreaming :

Aquest servei ofereix la possibilitat de seguir les conferències des de dispositiu tant fix com mòbil. Per veure el videostreaming no cal inscripció prèvia.

INSCRIPCIÓ PER A COL·LEGIATS I PRECOL·LEGIATS
ALTRES INSCRIPCIONS

 
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

L’energia fotovoltaica en equipaments i espais públics de la metròpolis es multiplicarà per sis en els propers 18 mesos.

Article

La remodelació dels jardins de les Tres Xemeneies, al Poble-sec, suposa un pas endavant en la millora de l’eficiència energètica i la reducció de la contaminació en els treballs urbanístics. L’actuació permetrà eliminar barreres arquitectòniques i dinamitzarà l’espai.

Notícia

El Pla Clima Escola Barcelona consisteix en un seguit d’actuacions de climatització per millorar el confort tèrmic de l’alumnat i els professionals dels equipaments educatius i afavorir la descarbonització i l’autoconsum. 

Butlletí