Conferència: Solucions 4.0: Integració amb el Cloud

dimarts, 25 setembre, 2018 - 18:30
Geolocation

En el marc de l’Any de la l’Enginyeria 4.0, ENGINYERS BCN presenta la jornada: Solucions 4.0: Integració amb el Cloud.

La indústria 4.0 suposa un canvi en l’arquitectura d’automatització tradicional. Els equipaments de camp i de control han evolucionat per tal de garantir una comunicació i fàcil integració amb altres dispositius i noves aplicacions i solucions basades en cloud.

La xerrada repassarà aquests canvis i novetats, desgranant les seves funcionalitats així com les bases per la interconnectivitat. També es presentaran solucions a nivell de supervisió, control i anàlisis de dades basades en IoT i el cloud, com poden ser el manteniment remot, panells i alarmes basats en web o la digitalització i Intel·ligència artificial pel manteniment predictiu.

Impartit per:

Jaume Cabrera, enginyer electrònic per la UPC. Responsable del mercat de maquinària i de producte electrònic a l’empresa Weidmüller SA. Més de 10 anys d’experiència en equips d’electrònica, automatització i comunicacions industrials.

Presentació a càrrec de Pere Rodríguez, Enginyer Tècnic Industrial i Coordinador de l’Any de l’Enginyeria 4.0.

 

S'emet per videostreaming :

Aquest servei ofereix la possibilitat de seguir les conferències des de dispositiu tant fix com mòbil. Per veure el videostreaming no cal inscripció prèvia.

INSCRIPCIÓ PER A COL·LEGIATS I PRECOL·LEGIATS
ALTRES INSCRIPCIONS

 
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Acte
03/11/2020
Centre Cívic de Vallvidrera. Carrer dels Reis Catòlics, 16. Barcelona
Notícia

L’Ajuntament de Barcelona s’incorpora al projecte PRIMA, que ubicarà una plataforma d’integració d’energies renovables i emmagatzematge a Barcelona per millorar la competitivitat de la indústria del sector energètic. El conveni atorga 300.000 euros a l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) per desenvolupar aquest projecte, que s’alinea amb el compliment de l’Agenda 2030.

Notícia

Per oferir una tarifa adaptada a les necessitats de la situació post-covid-19, Barcelona Energia aplicarà una rebaixa en els preus de les tarifes fixes del 8% de mitjana, un estalvi anual d’entre 40 i 60 euros en la factura de la llum. La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona, que dona servei a més de 1.800 usuaris i usuàries, ofereix una nova tarifa per a comerços i petites empreses.

Butlletí