S’engega una campanya per fomentar la recollida selectiva de la matèria orgànica a El Vendrell

08/06/2018 - 08:25

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament del Vendrell engega una campanya per al foment de la recollida selectiva de la matèria orgànica.

Com a prova pilot, dues informadores sobre la gestió de residus, que estan contractades mitjançant un pla d’ocupació, faran enquestes als veïns i veïnes del barri del Puig per saber si reciclen o no, els informaran sobre els serveis que ofereix l'Ajuntament (per exemple, la recollida de mobles) i els donaran un cubell per poder fer la recollida selectiva de la matèria orgànica.


 

Relacionats

Notícia

La ciutadania està convidada el cap de setmana, del 10 al 12 de maig, a sumar-se en accions per recollir i comptabilitzar els residus abandonats en el medi. L’Agència de Residus de Catalunya coordina la campanya a casa nostra, en la qual participen 451 entitats de 242 municipis en 38 comarques.

Notícia

L'Ajuntament de Reus, a través de la regidoria de Via Pública i l'empresa concessionària del servei de neteja viària i recollida de residus, Reus Net, ha iniciat a mitjans d'abril una prova pilot per escollir el nou sistema de contenidors intel·ligents que ha de permetre incrementar els índexs de recollida selectiva a la ciutat.

Article

344 joguines intercanviades i 97 kg de residus estalviats al mercat d’intercanvi de joguines de Martorell

Butlletí