Global Power & Energy Exhibition (GPEX) a Barcelona

dilluns, 17 setembre, 2018 a dijous, 20 setembre, 2018
Fira Gran Via, L'Hospitalet de Llobregat
Geolocation

L'Exposició i Conferència Mundial d'Energia, que tindrà lloc a Barcelona, ​​Espanya (del 17 al 20 de setembre de 2018), mostrarà les estratègies i les tecnologies necessàries per adaptar-se a la transició energètica i el pas cap a un projecte més sostenible, de baix contingut en carboni i sistema d'energia intel·ligent.

GPEX, amb la seva ubicació a Gastech, reunirà a 30.000 professionals de la indústria energètica i energètica-usuaris governamentals, comercials i industrials, operadors de gas, productors i distribuïdors d'energia, i empreses d'energia renovable - per millorar el diàleg entre els sectors que jugaran un paper important en la transició energètica, a mesura que es redefineix el mix energètic i s'implementen les noves tecnologies.

La Conferència GPEX, amb el poder internacional i els líders energètics de benvinguda, examina el canvi a llarg termini de la forma en què es produeix, distribueix i consumeix energia, abordant importants assumptes comercials, normatius, geopolítics i tècnics que afecten el futur de la indústria energètica i energètica. Envieu el vostre resum per parlar.

L'Exposició GPEX comptarà amb 200 empreses internacionals, mostrant innovacions i tecnologies que són fonamentals per assolir els objectius energètics futurs. Descarregueu el nou fulletó per obtenir més informació.


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Acte
03/11/2020
Centre Cívic de Vallvidrera. Carrer dels Reis Catòlics, 16. Barcelona
Notícia

L’Ajuntament de Barcelona s’incorpora al projecte PRIMA, que ubicarà una plataforma d’integració d’energies renovables i emmagatzematge a Barcelona per millorar la competitivitat de la indústria del sector energètic. El conveni atorga 300.000 euros a l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) per desenvolupar aquest projecte, que s’alinea amb el compliment de l’Agenda 2030.

Notícia

Per oferir una tarifa adaptada a les necessitats de la situació post-covid-19, Barcelona Energia aplicarà una rebaixa en els preus de les tarifes fixes del 8% de mitjana, un estalvi anual d’entre 40 i 60 euros en la factura de la llum. La comercialitzadora pública d’energia de l’àrea metropolitana de Barcelona, que dona servei a més de 1.800 usuaris i usuàries, ofereix una nova tarifa per a comerços i petites empreses.

Butlletí