#30diesAMBbiciBCN

dilluns, 1 abril, 2019 - 00:00 a dimarts, 30 abril, 2019 - 23:59

Diferents col·lectius ciclistes s´autoorganitzen per fer a Barcelona i l'entorn metropolità l'abril bicis mil i donar visibilitat a la bicicleta a les xarxes socials.

Com funciona el repte #30diesAMBbiciBCN? Apunta't AQUÍ, descarrega l'app de Ciclogreen i usa-la per registrar almenys 30 quilòmetres pedalant o desplaçan-te en patinet o patins durant el mes d'abril. Serà l'únic que hauràs de fer per entrar al sorteig d'increïbles regals en aquest impuls a la mobilitat sostenible. I si hi participes almenys 21 dels 30 dies d'abril, ¡entraràs en el sorteig d'una fantàstica bicicleta o una motxilla lluminosa!.

Uneix-te a milers de persones de tot el món, signa el compromís, convenç als teus amics, crea un grup a la teva ciutat i pedala els 30 dies d'abril.


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Notícia

Ampliació de la xarxa Bicibox

Butlletí