Apagades simbòliques per l'Hora del Planeta

Font: 324.cat

26/03/2018 - 07:52

Milers d'edificis i monuments emblemàtics d'uns 180 països del món van quedar a les fosques entre les 20.30 i les 21.30 hores d'aquest dissabte 24 de març, per celebrar l'Hora del Planeta. S'hi van afegir ciutadans anònims i empreses per mostrar el seu compromís amb la lluita contra el canvi climàtic.

La fundació Fons Mundial per la Natura (WWF) va convidar a participar en aquest acte simbòlic, a "connectar-se amb la Terra", i a compartir les experiències a les xarxes socials amb l'etiqueta #Connect2Earth.

A Catalunya, diversos municipis hi van participar en la iniciativa. Podeu consultar més dades en aquest enllaç.

L'apagada no pretén un estalvi: es tracta de provocar un debat sobre la degeneració del medi ambient, en una època marcada per l'acceleració del canvi climàtic i les amenaces a la biodiversitat del planeta

L'Hora del Planeta va començar amb l'apagada simbòlica de les llums a Sydney, l'any 2007. 


 
Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Acte
25/03/2023 - 20:30
Article

El llibret "Dades del Medi Ambient a Catalunya" es publica des de l’any 1993 sense interrupcions. Les estadístiques i indicadors ambientals que conté s’actualitzen una vegada a l’any i, generalment, fan referència a l’any anterior al de la publicació, excepte les que presenten una major complexitat de càlcul o de recollida que solen actualitzar-se cada any i mig i, en aquest cas, el decalatge temporal és més llarg.

Article

El Concurs juvenil de curtmetratges Senat pel clima té per objecte fomentar la implicació dels joves creadors en la consecució dels objectius mediambientals de l'Agenda 2030.

Butlletí