Arrenca l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu

26/02/2018 - 21:56

La primera activitat ha consistit en un taller de construcció de menjadores per a ocells

Aquest hivern ha obert portes l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, que provisionalment s'ubica a l'Espai Via Barcino, al barri de la Trinitat Vella. La intenció, però, és que a mig termini l'aula es traslladi al Parc de la Trinitat. El servei disposa d'un punt d'informació, assessorament i consultes sobre sostenibilitat i medi ambient a més d'un programa d'activitats gratuïtes.

Els assistents a la primera activitat de l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu han après quins són els ocells que viuen als seus barris. A l'hivern, a les aus els costa trobar aliment. Per això, la primera activitat de l'aula ha consistit a construir menjadores per posar-les a terrasses i balcons. Lluís Bonilla, un dels assistents, explica que han utilitzat materials reciclats com tubs de cartró o ampolles d'aigua per fer les menjadores. "Ha estat molt interessant i molt creatiu també, el material estava bé i ens han ensenyat pas a pas com es feia," explica Marina Alberjón, una altra de les assistents.

Es tracta del primer taller d'un seguit d'activitats gratuïtes dirigides a un públic adult i familiar per estendre la cultura de la sostenibilitat. Andrea de Haro, coordinadora de l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, explica que quan es parla d'educació ambiental es pensa només en la natura com serien els boscos, quan de fet es poden trobar moltes coses a casa, ja que l'ambient és on vivim. De cara al proper curs s'està treballant per poder oferir activitats als centres educatius i a entitats d'educació en el lleure.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

 

Experts debaten sobre la planificació de l'educació ambiental en la jornada organitzada per la Diputació de Barcelona pel Dia Mundial de l'Educació Ambiental.

Article

Aquest mes de febrer 48 equipaments de la ciutat de Barcelona s'han sumat per lluitar contra el canvi climàtic

Acte
24/02/2023 - 09:30
Cotxeres de Sants i pati de Lletres de la Facultat Històrica de la Universitat de Barcelona

Butlletí