Arrenca l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu

26/02/2018 - 21:56

La primera activitat ha consistit en un taller de construcció de menjadores per a ocells

Aquest hivern ha obert portes l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, que provisionalment s'ubica a l'Espai Via Barcino, al barri de la Trinitat Vella. La intenció, però, és que a mig termini l'aula es traslladi al Parc de la Trinitat. El servei disposa d'un punt d'informació, assessorament i consultes sobre sostenibilitat i medi ambient a més d'un programa d'activitats gratuïtes.

Els assistents a la primera activitat de l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu han après quins són els ocells que viuen als seus barris. A l'hivern, a les aus els costa trobar aliment. Per això, la primera activitat de l'aula ha consistit a construir menjadores per posar-les a terrasses i balcons. Lluís Bonilla, un dels assistents, explica que han utilitzat materials reciclats com tubs de cartró o ampolles d'aigua per fer les menjadores. "Ha estat molt interessant i molt creatiu també, el material estava bé i ens han ensenyat pas a pas com es feia," explica Marina Alberjón, una altra de les assistents.

Es tracta del primer taller d'un seguit d'activitats gratuïtes dirigides a un públic adult i familiar per estendre la cultura de la sostenibilitat. Andrea de Haro, coordinadora de l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, explica que quan es parla d'educació ambiental es pensa només en la natura com serien els boscos, quan de fet es poden trobar moltes coses a casa, ja que l'ambient és on vivim. De cara al proper curs s'està treballant per poder oferir activitats als centres educatius i a entitats d'educació en el lleure.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Acte
Acte
02/06/2023 - 00:00
Barcelona
Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Butlletí