Arrenca l’Aula Ambiental del districte de Sant Andreu

26/02/2018 - 21:56

La primera activitat ha consistit en un taller de construcció de menjadores per a ocells

Aquest hivern ha obert portes l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, que provisionalment s'ubica a l'Espai Via Barcino, al barri de la Trinitat Vella. La intenció, però, és que a mig termini l'aula es traslladi al Parc de la Trinitat. El servei disposa d'un punt d'informació, assessorament i consultes sobre sostenibilitat i medi ambient a més d'un programa d'activitats gratuïtes.

Els assistents a la primera activitat de l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu han après quins són els ocells que viuen als seus barris. A l'hivern, a les aus els costa trobar aliment. Per això, la primera activitat de l'aula ha consistit a construir menjadores per posar-les a terrasses i balcons. Lluís Bonilla, un dels assistents, explica que han utilitzat materials reciclats com tubs de cartró o ampolles d'aigua per fer les menjadores. "Ha estat molt interessant i molt creatiu també, el material estava bé i ens han ensenyat pas a pas com es feia," explica Marina Alberjón, una altra de les assistents.

Es tracta del primer taller d'un seguit d'activitats gratuïtes dirigides a un públic adult i familiar per estendre la cultura de la sostenibilitat. Andrea de Haro, coordinadora de l'Aula Ambiental del districte de Sant Andreu, explica que quan es parla d'educació ambiental es pensa només en la natura com serien els boscos, quan de fet es poden trobar moltes coses a casa, ja que l'ambient és on vivim. De cara al proper curs s'està treballant per poder oferir activitats als centres educatius i a entitats d'educació en el lleure.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

El Pla Escola Clima Barcelona inclou un conjunt de mesures destinades a climatitzar els centres públics municipals mitjançant la instal·lació de plaques fotovoltaiques, que convertiran els equipaments en generadors d’energia. Amb un pressupost de 100 milions d’euros, el projecte es durà a terme en 170 escoles entre el 2024 i el 2029.

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.
Notícia

Manifesta 15 Barcelona s’expandirà més enllà del centre de Barcelona i arribarà a la serra de Collserola, el Prat-Delta del Llobregat i el riu Besòs anomenats ‘nodes geogràfics’.

Butlletí