Primera nit de recollida porta a porta a Sarrià amb desajustos

Font: betevé.cat

23/02/2018 - 21:52

Els serveis de neteja han recollit 400 bosses de residus orgànics, encara que alguns veïns denuncien que no ho han fet amb totes les deixalles que tocava

Sarrià s'ha llevat amb bosses de deixalles als carrers, després de la primera nit de recollida selectiva porta a porta. Segons l'Ajuntament, els serveis de neteja se n'han endut 400 bosses de residus orgànics. Asseguren, però, que també s'han trobat escombraries mal separades i d'altres que s'han tret a la via pública fora de l'horari establert. Tot i això, alguns veïns s'han queixat que, malgrat haver complert les instruccions, els operaris no s'han emportat totes les escombraries que tocava.

Segons el consistori, en la primera nit de funcionament del servei porta a porta s'ha recollit un volum d'escombraries orgàniques superior al d'una jornada habitual. Al llarg del matí, treballadors del servei de neteja s'han encarregat d'etiquetar totes aquelles deixalles que no s'havien deixat correctament, amb adhesius que indiquen el dia correcte. Per donar suport als usuaris i explicar com funciona el servei, l'Ajuntament mantindrà informadors a la zona durant 15 dies.

Alguns veïns, però, s'han queixat que no s'han recollit totes les bosses que tocava, encara que asseguren que ells van complir les normes. En altres casos, demanen temps per acostumar-se a un sistema que consideren que és complicat. Aquest dimarts al matí s'han vist bosses pels carrers i també als punts on fins ara hi havia contenidors.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

L'Ajuntamment de Barcelona ha posat en marxa un nou servei gratuït de recollida de roba a domicili. L’objectiu és passar de l’11% de roba reutilitzada actualment al 15% durant el 2027. El sector tèxtil és una de les indústries amb més impacte ambiental i climàtic: la quarta en consum de matèries primeres i aigua, i la cinquena en emissió de gasos amb efecte d’hivernacle.

Article

El malbaratament és un problema global, atès que més de 1.300 milions de tones d’aliments es perden globalment des del camp fins als nostres plats.

Notícia

Begur incrementa els controls per garantir el bon funcionament del sistema de recollida de residus.

Butlletí