Primera nit de recollida porta a porta a Sarrià amb desajustos

Font: betevé.cat

23/02/2018 - 21:52

Els serveis de neteja han recollit 400 bosses de residus orgànics, encara que alguns veïns denuncien que no ho han fet amb totes les deixalles que tocava

Sarrià s'ha llevat amb bosses de deixalles als carrers, després de la primera nit de recollida selectiva porta a porta. Segons l'Ajuntament, els serveis de neteja se n'han endut 400 bosses de residus orgànics. Asseguren, però, que també s'han trobat escombraries mal separades i d'altres que s'han tret a la via pública fora de l'horari establert. Tot i això, alguns veïns s'han queixat que, malgrat haver complert les instruccions, els operaris no s'han emportat totes les escombraries que tocava.

Segons el consistori, en la primera nit de funcionament del servei porta a porta s'ha recollit un volum d'escombraries orgàniques superior al d'una jornada habitual. Al llarg del matí, treballadors del servei de neteja s'han encarregat d'etiquetar totes aquelles deixalles que no s'havien deixat correctament, amb adhesius que indiquen el dia correcte. Per donar suport als usuaris i explicar com funciona el servei, l'Ajuntament mantindrà informadors a la zona durant 15 dies.

Alguns veïns, però, s'han queixat que no s'han recollit totes les bosses que tocava, encara que asseguren que ells van complir les normes. En altres casos, demanen temps per acostumar-se a un sistema que consideren que és complicat. Aquest dimarts al matí s'han vist bosses pels carrers i també als punts on fins ara hi havia contenidors.


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Article

Sarrià compleix amb l’obejctiu de reciclatge que marca la UE 12 anys abans del previst

Notícia

Hi haurà tres models adaptats a les particularitats de cada barri: els contenidors intel·ligents, el porta a porta i les àrees temporals de recollida. L’objectiu és millorar l’índex de reciclatge de la ciutat, que el 2022 se situava al 51,94%, i apostar per la reducció i reutilització com a mesures. Es faran reunions amb les associacions de veïns i veïnes i una campanya comunicativa als barris per explicar totes les novetats

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Butlletí