Taula Rodona: ”L’alimentació en un món d’oligopolis: estratègies de futur”

dijous, 25 gener, 2018 - 16:00 a divendres, 26 gener, 2018 - 15:59
Auditori del Col·legi d'Economistes de Catalunya
Geolocation

PROGRAMA


16.00 h - Recepció dels assistents

 

16.15 h - Benvinguda

Sr. Joan B. Casas, degà del Col·legi d'Economistes de Catalunya

Sr. Ramon Lletjós, coordinador de AGROFÒRUM

Sr. Roberto García Torrente, director del Negocio Agroalimentario de CAJAMAR Caja Rural

 

16.35 h - "La desigualtat: L'impacte de la crisi i perspectives de futur"

Sra. Júlia Montserrat, investigadora en l'àmbit de l'economia social. Consultora externa en l'àrea de protecció social de la Comissió Europea.

 

17.05 h - "Dues agricultures front a la concentració empresarial"

Sr. Francesc Reguant, vicepresident de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col.legi d'Economistes de Catalunya

 

17.35 h - "Estratègies per a una relació entre iguals en la cadena de valor agrària. Són possibles?"

Sr. Josep Presseguer, director general de Fruits de Ponent, Grup Cooperatiu.

 

18.05 h - Descans

 

18.20 h - "Son las cooperatives una bona eina?"

Sr. Jordi Vives, gerent de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya

 

18.50 h - "Mirades creuades des d'ambdós costats de l'Atlàntic: tan a prop i tan lluny"

Sr. Tomás García Azcárate, senior scientist al Instituto de Economía, Geografía y Demografía - IEGD-CSIC Madrid

 

Organitzador: 
COL·LEGI D'ECONOMISTES DE CATALUNYA
Categories: 
Agricultura