Jornada tècnica: Els pol·linitzadors i l'apicultura a les ciutats com a valors per la biodiversitat

dimecres, 18 octubre, 2017 - 09:30 a dijous, 19 octubre, 2017 - 13:59
Geolocation

Els insectes són importants pol·linitzadors que també formen part de la biodiversitat urbana; una peça clau en la resiliència dels ecosistemes. Les abelles solitàries com les abelles de la mel són alguns d'aquests pol·linitzadors. 

Hotels d'insectes o ruscs d'abelles afavoreixen la seva presència alhora que obren un ampli ventall de possibilitats a nivell d'educació ambiental i conscienciació de la població sobre la importància d'aquests insectes.

PROGRAMA

Inscripció gratuita. Places limitades. Cal fer reserva al correu info@mel-lis.com



Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Article

La Comissió Europea ha comunicat que Viladecans és una de les dues ciutats finalistes al premi Green Leaf que reconeix als municipis que destaquen pel seu compromís d’abordar els desafiaments ambientals urbans i demostrar que la sostenibilitat és possible i una prioritat en el desenvolupament de la ciutat. 

Notícia

Prop de 700 estudiants d’entre 6è de primària i 2n d’ESO de les escoles i instituts de Viladecans han sortit al carrer per mesurar el perímetre i l’alçària de gairebé 1.300 arbres urbans de la ciutat, amb l’objectiu de quantificar el carboni emmagatzemat en aquests.

Notícia

Vilawatt, l'estratègia municipal de transició energètica de l'Ajuntament de Viladecans, durà a terme aquest any un estudi del potencial fotovoltaic de tots els edificis de la ciutat i posarà en marxa una eina web que permeti a la ciutadania accedir a la informació i, així, promoure la creació de comunitats energètiques locals.

Butlletí