REACCIONA: nova campanya per millorar la recollida de residus a Sant Just

23/05/2017 - 09:11

La campanya, que pretén fer reaccionar la ciutadania a l'hora de separar els residus que es dipositen al contenidor gris, s'ha concebut com una variant de la que fa uns mesos va engegar la Generalitat de Catalunya a través de diferents suports.

S'ha començat a difondre una nova campanya de sensiblilització per millorar la recollida de residus a Sant Just Desvern

Aquest mes de maig Sant Just ha engegat diverses accions amb l'objectiu de reduir la quantitat de residus que no es destinen correctament al reciclatge, tornant a informar la ciutadania sobre com fer una bona tria dels residus. Paral·lelament, ara s’engega la campanya del contenidor gris per tal de millorar la recollida de RESTA, ja que més del 80% del que es recull en aquests contenidors són residus reciclables.

Aquesta acció consisteix en difondre aquesta realitat a través d'adhesius que es col·loquen en els mateixos contenidors grisos, de les bateries que es troben per tot el municipi, per intentar canviar els hàbits de la ciutadania.


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Després d’haver-se instaurat amb èxit als barris de Bruguers, La Sentiu i Les Panes, la recollida de residus porta a porta arriba ara al centre de Gavà.

Article

Banderes Verdes premia l’esforç de l’hostaleria local i dels ajuntaments amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic · 215 bars, restaurants i guinguetes de la localitat s’han sumat enguany a la iniciativa en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels i Ecovidrio · La ciutat la va guanyar per primer cop l’any 2021

Article

La plaça de la Vila de Sant Feliu de Llobregat ha acollit la presentació i primera enganxada de cartells de 'Per un #SantFeliuNet i ordenat', la nova campanya de recollida d'objectes grans al carrer.

Butlletí