Nova campanya per promoure la recollida selelctiva de la fracció orgànica a Sant Llorenç d'Hortons

10/05/2017 - 09:21

Passat un any de la implantació de la recollida selectiva de la FORM a Sant Llorenç d’Hortons, l’administració, veïns, veïnes i  propietaris d’establiments del nostre municipi ens expliquen com han integrat la separació de residus a les seves cases i els avantatges que suposa per al municipi.

Durant l’útima setmana del mes d’abril es porten a terme un seguit d’activitats en el marc de la campanya per a fomentar el reciclatge de la fracció orgànica entre els hortonencs i hortonenques.

En les sessions informatives realitzades en el municipi, s'han lliurat als veïns/es cubells, díptics, bosses biodegradables i de compost. També s'ha obsequiat amb una planta de temporada, per donar la benvinguda a la primavera.


 

Categories: 

Relacionats

Article

S’amplien les funcions de l’Aplicació mòbil del servei de recollida porta a porta de residus implantat als municipis d’Olèrdola, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Quintí de Mediona, Sant Sadurní d’Anoia i Torrelavit.

Notícia

Les dades del 2023 del Consorci del Bages per a la gestió de residus apunten una bona progressió de la gestió de residus en els municipis consorciats (Bages i part del Moianès)

Notícia

Sant Feliu de Codines serà més estricte amb el sistema de recollida d’escombraries porta a porta. Això és el que és desprèn de la xerrada que aquest dilluns ha organitzat el Consistori, que ha comptat amb la presènica de l'Agència de Residus de Catalunya, i el Consorci de Residus del Vallès Oriental

Butlletí