Jornada: Educació Ambiental. D'on venim ? Cap a on anem ?

dijous, 8 juny, 2017 - 09:00 a divendres, 9 juny, 2017 - 13:59
Geolocation

La Diputació de Barcelona organitza aquesta jornada en el marc de la presentació del llibre publicat sota el mateix títol amb l’objectiu de realitzar una revisió de l’estat de l’educació ambiental després de 40 anys de pràctica efectiva.

En aquest temps, la societat ha evolucionat extraordinàriament, i la percepció i la gestió del medi ambient s’han transformat de forma excepcional.

La jornada i el llibre pretenen fer-hi una mirada crítica i una reflexió profunda per extreure coneixement del camí recorregut i actuar amb més responsabilitat i saviesa en el futur.

Els propis autors del llibre participaran en la jornada exposant el seu punt de vista, coneixement i propostes de futur per l’educació ambiental a casa nostra.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

De forma exclusiva, totes les persones assistents rebran un exemplar del llibre Educació ambiental. D'on venim ? Cap a on anem ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Unes 450 persones debaten sobre educació i justícia ecosocial a la tercera edició del Congrés Nacional d'Educació Ambiental de Catalunya.

Acte
25/01/2024 - 17:00
Barcelona
Notícia

L’acte de benvinguda del nou curs és l’espai de reconeixement del compromís que adquireix el món educatiu amb els reptes de ciutat en matèria de medi ambient, sostenibilitat i canvi climàtic.

Butlletí