Cimera per a la millora de la qualitat de l’aire a la conurbació de Barcelona

dilluns, 6 març, 2017 - 09:00 a dimarts, 7 març, 2017 - 08:59
Palau de Pedralbes.
Geolocation

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull; la tinenta d’alcaldia d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona, Janet Sanz; el vicepresident de Mobilitat i Transport de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), Antoni Poveda, i la presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, presentaran dilluns 6 de març els acords per a la millora de la qualitat de l’aire a la conurbació de Barcelona.

 

A l’acte també assistirà la consellera de Governació Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs; el conseller de Salut, Antoni Comín; el conseller d’Interior, Jordi Jané, i representants de més d’una quarantena de municipis de la Regió Metropolità de Barcelona.

 

L’acte tindrà lloc a les 9 hores al Palau de Pedralbes. Els mitjans gràfics podran prendre imatges a l’inici de la reunió. En acabar, a les 11 hores aproximadament, s’atendrà als mitjans de comunicació.

 
Organitzador: 
Departament de Territori i Sostenibilitat

Relacionats

Notícia

L’Acusticat és un punt de trobada de referència a Catalunya, multitemàtic i multisectorial, que convida a la reflexió i a l’oferta de solucions per millorar la qualitat acústica i ambiental. Durant la cloenda de l’edició d’enguany, que ha tingut lloc a Manresa, s’ha anunciat que Barcelona serà la seu de la sisena edició de l’esdeveniment, el 2026.

Notícia

La cinquena edició del Congrés d’Acústica de Catalunya ha lliurat el premi ACUSTICAT a la trajectòria professional al doctor Josep Martí Roca, catedràtic de La Salle-URL.

Notícia

El debat centra la primera jornada del congrés ACUSTICAT 2024, que ha reunit més de 300 experts a Manresa. 

Butlletí