Mirades a la Mobilitat sostenible - Cicle de conferències de la contribució de Ciutats europees a la mobilitat sostenible

dijous, 26 gener, 2017 - 18:00
Auditori Calàbria 66.
Geolocation

S'organitza un cicle de conferències des de l'Ajuntament de Barcelona, obertes a tothom.

26 de gener, 23 de març, 25 de maig, 20 de juliol de 2017

Conferència inaugural: 26 de gener a les 18 hores

A càrrec de Morten Kabell - Regidor d’assumptes ambientals i tècnics de Copenhagen

La política de promoció ciclista a Copenhagen ha generat que la meitat dels desplaçaments Interns es facin amb bicicleta. A més la ciutat disposa d’una òptima i integrada xarxa de Transport públic en continu creixement.

Inscriu-te aquí!


 

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia
El servei de Bicing arriba per primera vegada a 11 barris perifèrics

En total s’hi instal·laran 22 estacions. Aquesta ampliació territorial forma part de la segona fase de desplegament del nou Bicing, que també incorpora a la xarxa actual 75 noves estacions en zones amb més demanda. Per tant, el Bicing disposarà de 97 noves estacions per millorar el servei i oferir més cobertura.

Notícia

La UITP, que ha fet pública avui la candidatura guanyadora, ha tingut en compte la competitivitat de Barcelona així com el fet que disposi d’un sistema de transport públic i polítiques de desenvolupament urbà referents a nivell mundial

Notícia

El Pacte per a una nova mobilitat laboral a Barcelona és un acord amb les associacions econòmiques i organitzacions sindicals principals que es basa en el compromís de treballar conjuntament per a una mobilitat obligada més eficient, sostenible i segura tant a la ciutat com a l’àrea metropolitana.

Butlletí