Presentació del Dia mundial de l'aigua

divendres, 27 gener, 2017 - 11:30 a 13:30
Sala d'Actes de l'Edifici del Vagó
Geolocation

Un de les activitats habituals en l’àmbit de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és la coordinació i presentació d’oferta conjunta de recursos de sensibilització i educació ambiental per part de diverses administracions supramunicipals (Setmana de l’energia, Setmana de la prevenció de residus...).

Per aquest motiu, convoquem aquesta reunió a començaments d’any per Presentar la campanya coordinada en el marc del Dia mundial de l’Aigua, entre Agència Catalana de l’Aigua, Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Barcelona i Xarxa.

Dins aquest punt, presentar-vos també el nou programa de suport de l’Oficina tècnica d’Educació i Participació Ambiental de la Diputació de Barcelona a equipaments i projectes ambientals sobre espais fluvials i ambients aquàtics continentals.

Ordre del dia

  1. Presentació del Dia mundial de l’Aigua. Accions i suport per part de l’Agència Catalana de l’Aigua, Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i Diputació de Barcelona
     
  2. Torn obert de paraula i convocatòria properes activitats i reunions

INSCRIPCIÓ: Confirmeu assistència a collge@diba.cat

Amb col·laboració amb:


 

 

 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Article

Coincidint amb el 10é aniversari del reconeixement del Dret Humà a l’Aigua i el Sanejament per part de l’Assemblea General de les Nacions Unides, l'Ajuntament de Barcelona ha organitzat una sessió en línia amb Leo Heller, relator de les Nacions Unides pel Dret a l’Aigua fins el novembre passat i autor d’aquest informe, i a Pedro Arrojo Agudo, el nou relator que ha agafat el relleu de Heller.

Article

El cicle AiguArt 2020 torna amb un munt d’activitats per a tots els públics a Barcelona. 

Butlletí