Presentació del Dia mundial de l'aigua

divendres, 27 gener, 2017 - 11:30 a 13:30
Sala d'Actes de l'Edifici del Vagó
Geolocation

Un de les activitats habituals en l’àmbit de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat és la coordinació i presentació d’oferta conjunta de recursos de sensibilització i educació ambiental per part de diverses administracions supramunicipals (Setmana de l’energia, Setmana de la prevenció de residus...).

Per aquest motiu, convoquem aquesta reunió a començaments d’any per Presentar la campanya coordinada en el marc del Dia mundial de l’Aigua, entre Agència Catalana de l’Aigua, Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona, Diputació de Barcelona i Xarxa.

Dins aquest punt, presentar-vos també el nou programa de suport de l’Oficina tècnica d’Educació i Participació Ambiental de la Diputació de Barcelona a equipaments i projectes ambientals sobre espais fluvials i ambients aquàtics continentals.

Ordre del dia

  1. Presentació del Dia mundial de l’Aigua. Accions i suport per part de l’Agència Catalana de l’Aigua, Ajuntament de Barcelona, Àrea Metropolitana de Barcelona i Diputació de Barcelona
     
  2. Torn obert de paraula i convocatòria properes activitats i reunions

INSCRIPCIÓ: Confirmeu assistència a collge@diba.cat

Amb col·laboració amb:


 

 

 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Notícia

Barcelona ha iniciat els tràmits per elaborar i aprovar una nova ordenança per a l’aprofitament d’aigües grises en edificis de nova construcció i grans rehabilitacions.

Notícia

Els Mercats de Barcelona estan implementant diferents mesures per garantir un ús responsable de l’aigua, en un context en què aquest recurs és cada vegada més preuat, a través d’iniciatives de conscienciació dirigides als comerciants dels mercats i a la seva clientela.

Butlletí