Conferència: La pobresa energètica: una mirada nova

dimecres, 18 gener, 2017 - 16:00
Palau Macaya
Geolocation

Cicle : Pobresa energètica, una mirada nova. La pobresa, energètica i global

Conferència internacional i taula rodona sobre el problema de la pobresa energètica. Realitats i iniciatives diverses, amb dades d'estudis recents que intenten fer front a aquest repte, per tenir una visió holística i àmplia del problema. 

A la primera sessió coneixerem iniciatives internacionals i estudis d’àmbit global i local per mostrar una visió holística del tema. A la segona sessió es realitzarà una posada en comú i exposició dels resul-tats dels grups de treball que es realitzaran amb motiu de les jornades. Hi haurà una dinàmica partici-pativa per definir propostes pràctiques amb la participació de representants de les administracions pú-bliques.

A càrrec de: Jan Frankowski, investigador del Departament de Geografia Econòmica de la Universitat de Gdansk (Polònia); Isoldre Devaliere, sociòloga i investigadora del Scientific and Technical Centre for Building (CSTB) i David Maruy, enginyer de camins i director del Banc d'Energia. Traducció simultània de l'anglès al català. 

Horari:

16:00h Benvinguda i presentació de les jornades

16.15h Conclusions del 1r Congrés de Pobresa Energètica de Ca-talunya, a càrrec de Jaume Enciso, tècnic de l’Ajuntament de Sabadell

16.45h La pobresa energètica a França, a càrrec de Isolde Devali-ere, de Scientific and Technical Centre for Building (CSTB).

17.15h Standing at the beginning of long road. Results of energy poverty research. A càrrec de Jan Frankowski, University de Gdansk membre del grup EVALUATE.

17.45h El Banc d’Energia, una proposta per tancar el cercle, a càrrec de David Maruny, president del Banc d’Energia

18.45h Col·loqui


INSCRIPCIONS

 

 

En col·laboració amb:

   

 

 


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Elaboració d’una eina d’ús obert per ajudar als gestors d’habitatge social (entitats socials) a establir un protocol d’actuació per reduir la pobresa energètica a les persones residents als habitatges

Acte
03/11/2020
Centre Cívic de Vallvidrera. Carrer dels Reis Catòlics, 16. Barcelona
Notícia

L’Ajuntament de Barcelona s’incorpora al projecte PRIMA, que ubicarà una plataforma d’integració d’energies renovables i emmagatzematge a Barcelona per millorar la competitivitat de la indústria del sector energètic. El conveni atorga 300.000 euros a l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) per desenvolupar aquest projecte, que s’alinea amb el compliment de l’Agenda 2030.

Butlletí