Sant Vicenç dels Horts renova 108 punts de llum per millorar l'estalvi energètic al municipi

03/01/2017 - 16:22

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts renovarà nombrosos punts de llum dels carrers del municipi per millorar l’estalvi energètic i donar compliment a les normatives vigents de reducció de contaminació lluminosa.

El projecte preveu adequar els nivells d’il·luminació en funció de l’ús de cada via, reduir el flux lluminós i modernitzar el mobiliari urbà.

Amb aquest fi, l’Ajuntament substituirà un total de 49 llums per lluminàries amb tecnologia LED, 55 amb làmpada d’halogenurs metàl·lics ceràmics i 4 més amb làmpada de vapor de sodi. La reducció de potència instal·lada serà de 8.238 W (un 54,23%).

Els treballs es duran a terme als carrers Mn. Jacint Verdaguer, Barcelona, Sant Miquel, Mn. Josep Duran, Sant Joan Bosco, Ribot, la Pobla, Mare de Déu de Montserrat, Anselm Clavé, Àngel Guimerà, Josep Carner, Rabal del Centre i passatge de la Pista Polivalent Municipal Francesc Macià. 

L'Ajuntament ha renovat alhora l’enllumenat del carrer Sant Joan Bosco, en el tram comprès entre els carrers Sant Miquel i Ribot. Amb la substitució d’aquestes lluminàries, s’ha actualitzat l’enllumenat d’aquest carrer, que ja havia quedat obsolet, i s’ha reduït la potència dels llums una tercera part, sense perjudicar-ne en cap cas l’eficiència lumínica.


 

Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L'enllumenat de la rotonda d'entrada al nucli antic de Castellví de Rosanes es passa a tecnologia LED i consumirà un 80% menys.

Notícia

Totes les regidores i regidors han rebut una formació sobre aquesta iniciativa de les Nacions Unides, que pretén promoure polítiques públiques que vetllin per la pau, la sostenibilitat i la preservació del medi ambient

Butlletí