7ª edició de la R-festa 2016 del programa Millor que nou

Àrea Metropolitana de Barcelona

19/12/2016 - 12:04

La 7ª edició de la R-festa 2016 del programa Millor que nou es va celebrar al Pg. ST Joan de Barcelona en el marc de la Setmana europea de prevenció de residus.

La R-Festa és un acte destinat a promoure els tallers de reparació, les botigues de segona mà i els mercats d’intercanvi o venda de segona mà per tal d’allargar la vida de tot tipus d’objectes i evitar que es converteixin en deixalles.


 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

El projecte té com a objectiu la implementació del concepte de Punt Verd 2.0, com un espai vertebrador de l’economia circular de la ciutat, un espai de trobada, informació, activitat i intercanvi d’experiències, objectes i materials per fer d’aquest un servei de proximitat i un referent d’educació ambiental. 

Article

L’any vinent Barcelona serà la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, que desenvoluparà més de noranta projectes i polítiques actives per promoure hàbits saludables entre la ciutadania i per potenciar un canvi en el model de producció d’aliments. També hi haurà un ampli programa d’esdeveniments que es tancarà, a la tardor, amb la celebració del setè Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà.

Article
Una iniciativa pionera que fomenta la protecció de les abelles al Parc Natural de Collserola

Ubicat al Parc Natural de la Serra de Collserola, el cementiri ha posat en marxa un projecte pedagògic únic al país per conscienciar sobre el paper clau d’aquests insectes en l’ecosistema i sobre la biodiversitat.

Les abelles són espècies pol·linitzadores molt importants per als ecosistemes, que en entorns urbans es troben fortament amenaçades per l’acció humana i la contaminació atmosfèrica

Butlletí