Els Encants de Viladecans, una aposta pel reciclatge i la inserció sociolaboral

21/11/2016 - 16:25

Una màquina d'escriure de les de tota la vida per 25 euros, cinturons a 3 euros o una cristalleria per 20. Aquests són alguns dels productes que hi ha a la venda als Encants de Viladecans, la nova botiga de segona mà de la ciutat. La botiga està integrada en les dependències de Viladecans Repara a la Deixalleria Municipal i obrirà cada dissabte de les 10 del matí fins a les 2 del migdia.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatViladecans

Relacionats

Article

L’Ajuntament de Viladecans ofereix, des de l’any 2014,  un servei d’assistència per a la tramitació de les bonificacions socials existents en els subministraments de l’electricitat i de l’aigua amb l’objectiu d’informar i d’ajudar la ciutadania en els tràmits administratius necessaris per fer la sol·licitud i poder gaudir de l’ajut.

Article

El portal mostra de manera atractiva les dades de consum dels equipaments municipals.

Notícia

Prevenir la generació de residus és la millor manera de disminuir l’impacte sobre el medi ambient que aquests generen i de malbaratar recursos. Els envasos d’un sol ús són una de les principals fonts de residus domèstics. Per això des de l'Ajuntament d'Abrera han repartit carmanyoles a tots els escolars d’educació infantil i primària del municipi.

Butlletí