Autòpsia dels residus de Sarrià Vell

Associació de veïns de Sarrià

21/11/2016 - 08:18

Acció pública de l'Associació de veïns de Sarrià i el CEPA (Centre d'Estudis i Projectes Alternatius) per analitzar les bosses del rebuig de Sarrià Vell. Es van recollir a l'atzar 20 bosses d'escombraries dipositades pels veïns al carrer la nit anterior (61'15 kg en total) i un equip de 7 persones les va obrir davant els assistents una per una, analitzant el seu contingut i separant cada component, que es reubicava en bosses fraccionals ja preparades davant la taula: orgànic, envasos de plàstic, metall, vidre, paper, residus especials i rebuig.



 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Recollir deixalles a la ciutat mentre es fa esport. És l'spogomi, una competició que ha arribat del Japó i ha aterrat aquest diumenge a Barcelona. Aquesta pràctica deu el nom a una fusió dels noms "sport", esport en anglès, i "gomihiroi", recollida de deixalles en japonès.

Article

Cooperasec ha impulsat aquesta iniciativa que promou l'ús compartit entre el veïnat d'objectes, com una aspiradora o una tenda de campanya, per potenciar el consum responsable i el residu zero

Butlletí