Quants residus fem a l'escola ?

14/11/2016 - 12:00

Una de les novetats d’aquest curs del programa de l'Ajuntament de Barcelona Escoles + Sostenibles és acompanyar als centres perquè iniciïn un Pla de Prevenció de Residus i el finalitzin al tercer curs.

D’aquesta manera pensem que els centres poden fer-lo amb més calma i amb major aprofundiment i profit per part de l’alumnat i la resta de la comunitat educativa. Seguint la metodologia de la Guia Pla de prevenció de residus, aquest curs proposa començar amb la primera fase de “Quants residus fem?” que pretén ajudar a conèixer més en detall els residus que genera el centre, tant des d’un punt de vista quantitatiu com qualitatiu. Per acompanyar als centres interessats en aquesta temàtica, proposem tres reunions de treball conjuntes que serviran per donar el suport i les eines necessàries per aconseguir el repte proposat.

Qui hi participa?

Aquest curs ens dirigim especialment a tots els centres triennals, tant els que l’inicien com els que porten temps fent-lo, per tal de revisar i consolidar, si cal, el procés d’aprenentatge que implica organitzar la prevenció i gestió de residus al centre, d’acord amb el vostre projecte d’Escoles+Sostenibles.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Butlletí