A la tardor intercanvia i renova la teva roba!

28/10/2016 - 09:31

Del 2 al 26 de novembre torna el Renova la teva roba, una iniciativa per fomentar el consum conscient i la prevenció de residus, promoguda per entitats, associacions i equipaments de la ciutat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.

La Fàbrica del Sol participa en aquesta edició de tardor com a punt d’intercanvi de roba i a més, en col·laboració amb l’Ateneu de Fabricació de La Fàbrica del Sol i la Casa d’Oficis de Barcelona activa, ha organitzat dos tallers molt interessants.

El dimecres 16 i el dijous 17 de novembre, de 16.30 a 19.30 h, seran els dies de recollida de roba a La Fàbrica del Sol. Recordeu!  S’admetran un màxim de 10 peces de roba (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!). La roba ha d’estar neta, en bon estat, sense forats, descosits ni taques. Només s’acceptarà roba de vestir i no s’agafaran sabates, roba interior ni de la llar.

Aprofitant que us acosteu a La Fàbrica del Sol, hem preparat dos tallers participatius per reflexionar sobre el valor emocional que donem a la roba i quins impactes associats tenen el seu consum i la seva producció.

El dia de l’intercanvi de roba a La Fàbrica del Sol serà el dissabte 19 de novembre, de 10.30 a 13.30 h. Recordeu!  Es podran agafar com a màxim 10 peces (excepte jaquetes i abrics: 2 com a màxim!). En el cas de roba de nadons també hi haurà les mateixes limitacions. No es podran utilitzar Renoves d’altres edicions.

Podeu consultar més informació sobre els diferents punts d’intercanvi, que s’estenen per tots els districtes de Barcelona, i el funcionament del Renova la teva roba clicant aquí.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

El projecte té com a objectiu la implementació del concepte de Punt Verd 2.0, com un espai vertebrador de l’economia circular de la ciutat, un espai de trobada, informació, activitat i intercanvi d’experiències, objectes i materials per fer d’aquest un servei de proximitat i un referent d’educació ambiental. 

Acte
30/01/2021 - 10:30
Article

L’any vinent Barcelona serà la Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible, que desenvoluparà més de noranta projectes i polítiques actives per promoure hàbits saludables entre la ciutadania i per potenciar un canvi en el model de producció d’aliments. També hi haurà un ampli programa d’esdeveniments que es tancarà, a la tardor, amb la celebració del setè Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària Urbana de Milà.

Butlletí