Mercat de la Bici d’ocasió i solidaria i Bicifesta

dijous, 22 setembre, 2016 - 00:00 a 23:59
Geolocation

Us volem convidar a participar als actes que estem organitzant per la Setmana de la Mobilitat i en concret pel dijous 22 dia Sense Cotxes

Mercat de la Bici d’ocasió i solidaria 22/09 de 10 a 20h als Jardinets de Gràcia.

Organitzat per entitats de l’economia solidaria vinculats a la bici i obert al públic que vulgui vendre o intercanviar una bici. Els detalls organitzatius els teniu al cartell que us adjunto. (No estarà obert a les empreses que no siguin de l’entorn solidari)

Per altre banda, al mateix vespre del 22, organitzem La BiciFesta pedalada nocturna pels carrers de Barcelona acompanyats d’animació i musica....

Itinerari BICIFESTA del dia Sense Cotxes 22/09/2016

Sortida: Jardinets de Gràcia o de Salvador Espriu

Gran de gràcia - Travessera de Gracia -Torrent d'en Vidalet – C/ de l'or- Torrent de l'olla- Còrsega- Pau Claris -Ronda de Sant Pere- Ronda Universitat- Gravina – Pelai - Rambles –Colom- Rambles- Plaça Catalunya –Fontanella- Via laietana- Joan de Borbó- Passeig Marítim- Arribada: Platja Somorrostro (Espai VesenBici de Biciclot)


 

Organitzador: 
Biciclot
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Article

Un nou atles mostra el potencial per caminar o anar en bicicleta de Barcelona, València, Palma de Mallorca i Granada

Notícia

Ampliació de la xarxa Bicibox

Butlletí