Jornada "Mobilitat elèctrica per al transport, distribució de mercaderies i serveis urbans"

dimarts, 27 setembre, 2016 - 10:00 a dimecres, 28 setembre, 2016 - 13:59
Sala de Videoconferències, Campus Universitari de Cappont Edifici del Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera
Geolocation

Actualment, el vehicle elèctric ja és una opció viable i competitiva per a determinats models de negoci del sector del transport, de serveis i de logística.
El baix cost de les recàrregues, l’increment de punts de càrrega ràpida públics, les polítiques d’incentivació, i la millora de les seves prestacions en són en bona part, la causa. Empreses capdavanteres en distints sectors ja han començat la seva conversió cap a la mobilitat elèctrica, conscients del valor afegit que aquest fet els dóna.

Aquesta jornada va dirigida a empreses del sector del transport, distribució de mercaderies i serveis urbans que vulguin conèixer de primera mà les oportunitats de la mobilitat amb vehicle elèctric, avui.

INSCRIPCIONS: infosostenible@paeria.cat Indicant nom, cognoms i empresa.


 

Municipis: 
AdjuntMida
PDF icon PROGRAMA122.34 KB
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

La Setmana de la Mobilitat de Lleida continua fins divendres 22 de setembre

Article

El municipi de la Noguera és un dels primers de Catalunya que subministra llum als veïns amb plaques solars públiques

Article

La Paeria ha posat en marxa el programa “Stop Emergència Climàtica: Estalviar per ajudar”, una iniciativa dirigida als centres escolars de Lleida, per aprendre a estalviar energia i recursos, reflexionar sobre els estils de vida insostenibles, i fomentar l’empatia i la cura mútua, especialment cap a les persones més vulnerables de la nostra ciutat.

Butlletí