Jornada tècnica: Del Pacte a l’Acció. Networking sobre eficiència energètica aplicada als sectors públics i privats

divendres, 14 octubre, 2016 - 09:00 a dissabte, 15 octubre, 2016 - 13:59
Geolocation

L'impuls definitiu a l’eficiència energètica passa necessàriament també per augmentar la col·laboració entre el sector públic i privat, en tant moltes accions directes es troben fora de l’àmbit competencial municipal però els ens locals són agents indispensables com a prescriptors i facilitadors.

El Club del Pacte d’Alcaldes de Catalunya – inclòs dins la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat – , La Diputació de Barcelona i el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya proposen aquesta jornada de networking dins el cicle Del Pacte a l’Acció.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS

Us informem que el termini de presentacions s’ha tancat i ja tenim el programa definitiu de presentacions. Us adjuntem el programa de presentacions.

 1. URBICSA: Actuacions en estalvi energètic a la ciutat de la Justícia 2010-2015
 2. SUD RENOVABLES: Energies renovables: biomassa i autoconsum FV en edificis públics
 3. CIRCUTOR, SA: Pèrgoles Fotovoltaiques per a la recarrega de vehicles elèctrics
 4. DEXMA: EnergyGrader - Detecció d'estalvis en edificis públics de forma massiva, 10 vegades més ràpid, 40 vegades més barat.
 5. Sofos Energia: Estalvi energètic mitjançant l'autoconsum fotovoltaic.
 6. GAIA-Serveis Ambientals: Servei integral d'auditoria energètica i comunicació en equipaments, habitatges i serveis
 7. Ecoserveis: Enerinvest - Plataforma de financiació de l'energia sostenible
 8. COMSA CORPORACIÓN: eQualtiq: Gestió avançada del consum energètic
 9. SOMFY: La fachada dinámica. La fachada es el primer control energético del edificio
 10. TUV RHEINLAND: Auditories energètiques o Sistema de gestió ISO 50001
 11. Valoriza Facilities: Casos d'èxit en l'administració pública
 12. ARCbcn: Millores d'eficiència energètica amb innovació en biblioteques Municipals (SPEA)
 13. Estudi Ramón Folch: Sistema d'estalvi energètic immediat en edificis
 14. Grup mh: Solución de reducción de costes energéticos y de operación en instalaciones municipales de climatización y calefacción.
 15. WARPH ENGINEERS S.L: HYDRONET I/O PROTHEUS LITE
 16. Diputació de Girona: Projecte Beenergi

 

El Club del Pacte d’Alcaldes de Catalunya – inclòs dins la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat – és l’espai de coordinació i intercanvi entre els diversos agents públics i privats que treballen per assolir els objectius del Pacte. La Diputació de Barcelona i el Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya són membres del Club i fruit d’aquesta col·laboració es proposa aquesta jornada dins el cicle Del Pacte a l’Acció.

Programa

9:00 h - Recepció dels assistents i cafè de benvinguda

9:30 h - Presentació institucional: Valentí Junyent, Diputat d’Espais Naturals i Medi ambient de la Diputació de Barcelona. President de la Xarxa i el Club del Pacte d’Alcaldes de Catalunya i Albert Mitjà, President del Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya.

9:45 h - Presentació del funcionament de la jornada

10:00 h - Sessió de Marketplace

12:00 h - Sessió de Brokerage (inclourà espai de barra oberta de cafè)

14:00 h - Cloenda

En què consistirà la Jornada de Networking?

L’objectiu de la Jornada és oferir un espai on trobar possibles aliats i col·laboradors interessats en l’eficiència energètica municipal, conèixer a noves persones, i conèixer reptes i experiències per seguir avançant.

Es dividirà en dos moments o activitats:

Marketplace:

Teniu un projecte que voleu que tothom conegui? El vostre municipi té un repte que voleu compartir? Teniu una experiència que considereu interessant? Tindreu una sala i un màxim de 6’40’’ per fer una presentació ràpida del vostre repte, projecte o solució.

L’objectiu: Promoure l’intercanvi i el coneixement de diversitat d’idees a través d’un format que permet copsar ràpidament el màxim nombre de propostes durant la jornada. Els reptes, projectes i solucions es centraran en la millora de l’eficiència energètica en edificis públics, i en sectors privats (domèstic / habitatge, indústria i serveis).

Abans del 26 de setembre, en el formulari d’inscripció cliqueu a “Per presentar un projecte o solució a la sessió Marketplace” i ompliu l’apartat “Sessió Marketplace”.

Posteriorment, l’organització de la jornada es posarà en contacte per confirmar la presentació i informar sobre les qüestions logístiques i operatives, així com donar suport en aspectes comunicatius.

Brokerage

Voleu contactar amb alguna empresa o administració, o d’altres - entitats, centre de recerca, fundacions, etc.- implicades o interessades en l’eficiència energètica? Heu escoltat una presentació interessant al Marketplace i en voleu saber més? Tindreu l’oportunitat de fer-ho a la jornada.   

L’objectiu: Generar un espai de trobada i de contactes agendats prèviament, amb entrevistes (B2B) d’uns 6 minuts per fomentar la identificació de complementarietats i la construcció de sinergies entre les organitzacions participants (ofertants i demandants de solucions o possibles col·laboradors).

En el formulari d’inscripció cliqueu a “Per participar al Brokerage” i omplir l’apartat “Sessió Brokerage”. Posteriorment, rebreu un directori on identificar aquelles persones amb qui us voleu entrevistar.

A partir del 26 de setembre, cada dilluns, s’enviarà el directori numerat de les persones/organitzacions que participen o assisteixen a la jornada, per tal que pugueu demanar amb qui voldríeu tenir una entrevista en el marc del brokerage.
L’organització de la jornada atendrà les peticions i coordinarà l’agenda entre els assistents.
Durant la jornada també podreu sol·licitar agendar reunions amb altres participants, en funció de la seva disponibilitat i sempre a la finalització de l’agenda preestablerta.

Inscripcions:

Preguem ens confirmeu la vostra assistència a través del Formulari d’inscripcions, per correu electrònic a xarxasost@diba.cat o trucant al telf. 93 402 22 22 ext.37212.


 

Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Tres túnels de la ronda Litoral de Barcelona estrenen enllumenat LED que estalviarà energia i incrementarà la seguretat​

Article

El 31% dels punts de llum de Barcelona són LED, el qual suposa un estalvi de 1.700 tones de CO2.

Article

Es tracta d’un dels projectes estrella del Pla d’Eficiència Energètica de metro i bus que TMB va presentar el passat mes de setembre.​

Butlletí