Curs de Gestió de la Bicicleta cap a ciutats sostenibles

divendres, 16 setembre, 2016 - 09:00 a dissabte, 17 setembre, 2016 - 13:59
Geolocation

Des de la Fundació Mobilitat Sostenible i Segura, gràcies al finançament de l'Ajuntament de Barcelona, ​​vam presentar aquest curs de Gestió de la bicicleta a la ciutat amb criteris de mobilitat sostenible.

Després de 13 anys treballant en el foment de la mobilitat sostenible i impulsant projectes formatius, amb aquest curs volem cobrir la necessitat d'una formació més especialitzada en gestió de la bicicleta, una manera sostenible que tot i l'increment del seu ús en les ciutats, requereix encara de molt suport i formació especifica causa de les seves particularitats.

La introducció de la bicicleta a la ciutat és una política pública que afavoreix ciutats més amables, més convivencials, amb persones més sanes, amb menor contaminació i menor despesa energètica. També ajuda a la creació d'espai públic de qualitat ia la racionalització de l'ús del vehicle a motor.

Per tenir èxit, la gestió de la mobilitat requereix d'un full de ruta clar que ha d'incloure l'aprovació de mesures valentes i projectes que es desenvolupin en el llarg termini. A causa d'això és imprescindible mantenir els professionals informats i formats.

El curs s'adreça a professionals de tots els sectors que vulguin conèixer els útils de gestió, beneficis, normativa i oportunitats que brinda el ciclisme urbà en un context de polítiques de mobilitat sostenible. Així com a regidors, alcaldes i tècnics de municipis desitjosos d'impulsar la bici a la seva ciutat.

Calendari: De 16 de setembre a desembre 5, 2016

Durada: 75 hores

Metodologia: Online a través de plataforma e.learning, una videoconferència per mòdul i diversos vídeos de presentació de temes. A més d'una sessió pràctica, voluntària i presencial a Barcelona en acabar el curs.

Idiomes: Castellà i català.

Professorat: Pau Noy i Belén Calahorro

Matrícula: 200 €

Programa Castellano y Catalán

Pre-Inscripció 
Informació: cursobarcelona@fundaciomobilitatsostenible.org 


9f69ca03-9069-4d80-a9eb-19321795c0d4.png 42641de8-004d-4a1c-bb9f-163087a02b30.jpg


 

Etiquetes: 
Categories: 
Mobilitat

Relacionats

Notícia

Un servei 24 hores, 365 dies a l’any, 250 bicicletes i 21 estacions repartides per la trama urbana. Les dades de l’estrena de la primera fase del servei públic de bicicleta compartida impulsat des de l’Ajuntament de Reus amb l’encàrrec a l’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis.

Acte
03/06/2024 - 00:00
Article

L’AMB, en col·laboració amb Movement, desde 2018 tira endavant els Premis Bicimpuls que són un reconeixement a les entitats metropolitanes que dediquen el seu treball i esforços per la promoció de la bicicleta a la Metròpolis Barcelona. Així, enguany, els premis Bicimpuls arriben a la seva sisena edició. Les candidatures estan obertes obertes fins al 14 de gener.

Butlletí