1r Congrés Català de Pobresa Energètica

dijous, 3 novembre, 2016 a divendres, 4 novembre, 2016
Fira Sabadell
Geolocation

Un total de 18 Reptes i 8 Dilemes seran abordats de forma participativa per més de 350 professionals els dies 3 i 4 de novembre de 2016 per construir una millor societat. Assistència gratuïta. Requereix inscripció prèvia. Aforament limitat.


 

Organitzador: 
Ajuntament de Sabadell
Contacte: 

Secretaria Tècnica: Ajuntament de Sabadell

c.del Sol,1.

08201 | Sabadell

Truca'ns:.

Secretaria Tècnica: 937.453.314

Premsa: 678.524.650

Contacta:

info@congrespobresaenergetica.cat

premsa@congrespobresaenergetica.cat

Categories: 
Energia

Relacionats

Entrevista

Iu Gallart és enginyer industrial especialitzat en termeoenergia per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria Industrial de Barcelona (ETSEIB; Universitat Politècnica de Catalunya (UPC)).  El 2017 va iniciar el projecte de Barcelona Energia com a responsable tècnic i va començar a dirigir-lo, ja a nivell operatiu, el 2018. Gallart explica com aquesta comercialitzador d’energia local s’està obrint camí en el mercat amb una oferta 100% renovable.

Acte
27/01/2021 - 18:00
Activitat telemàtica
Article

Pactes verds en temps de pandèmies s’ha redactat i actualitzat en aquest context complex, inquietant, incert i, per a algunes persones, dramàtic. La seva intenció neix de la certesa que, tot i viure en un moment d’intersecció d’emergències (sanitària, climàtica, ambiental, feminista, etc.) i de restriccions de tot tipus (confinaments totals, parcials, perimetrals, tancaments sectorials, tocs de queda, etc.), cal no ser meres espectadores del futur que ha de venir. Aquesta publicació de l'Observatori del Deute per la Globalització, escrita per Alfons Pérez, és una crítica al GreenNewDeal i vol crear consciència crítica de cara als reptes globals del segle XXI. Es pot aconseguir de manera gratuita a la web de l'ODG.

Butlletí