Jornada sobre il·luminació interior amb LEDs

dijous, 14 abril, 2016 - 09:00 a divendres, 15 abril, 2016 - 15:59
Sala d'Actes de l'Edifici del Vagó. Recinte de l'Escola Industrial
Geolocation

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona organitzen la jornada “Jornada sobre il·luminació interior amb LEDs".

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer les tecnologies actuals amb LEDs, les possibilitats reals de substitució de la il·luminació actual per LEDs i donar veu a experiències en ajuntaments.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS al Formulari o a verdaguerej@diba.cat 

Conscients de la importància i la necessitat de col·locar l'estalvi, l'eficiència energètica i les energies  renovables al capdavant de les nostres polítiques, l'Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, a   través de la Secció de Suport a la Gestió Energètica Local, ofereix als ajuntaments un ampli suport per treballar en la millora de l'eficiència energètica de les instal·lacions municipals, d’entre els quals suport a l’ús i implantació de tecnologies d’enllumenat exterior i interior d’alta eficiència.

Per altra banda, el Grup de treball d’Energia Sostenible Local de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat ha expressat l’interès en compartir experiències i coneixement sobre l’ús de la tecnologia LED en l’interior d’edificis públics.


 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Destinatari: 
Públic professional interessat i d'ens locals
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

L’Agència d’Energia de Barcelona, l’Institut Quatre Cantons, l’associació de famílies del mateix institut i l’Associació de Veïnes i Veïns del Poblenou han impulsat la posada en marxa d’una comunitat energètica en aquest barri que aprofitarà l’energia solar a través d’instal·lacions fotovoltaiques. Una iniciativa que s’afegeix a l’impuls d’altres models de comunitats energètiques de la ciutat.

Article

En col·laboració amb la Patronal de la Petita i Mitjana Empresa de Catalunya (Pimec), s’ha acordat la creació de l’Oficina de Transició Energètica, dirigida a les pimes i també a microempreses i autònoms. La perspectiva és que rebi entre 200 i 400 sol·licituds anuals d’assessorament i acompanyament per facilitar la transició energètica i l’assoliment real dels objectius associats a la sostenibilitat.

Acte
14/06/2022 - 09:30
Auditori ICGC i Hospital Sant Pau, Barcelona

Butlletí