Jornada sobre il·luminació interior amb LEDs

dijous, 14 abril, 2016 - 09:00 a divendres, 15 abril, 2016 - 15:59
Sala d'Actes de l'Edifici del Vagó. Recinte de l'Escola Industrial
Geolocation

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona organitzen la jornada “Jornada sobre il·luminació interior amb LEDs".

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer les tecnologies actuals amb LEDs, les possibilitats reals de substitució de la il·luminació actual per LEDs i donar veu a experiències en ajuntaments.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS al Formulari o a verdaguerej@diba.cat 

Conscients de la importància i la necessitat de col·locar l'estalvi, l'eficiència energètica i les energies  renovables al capdavant de les nostres polítiques, l'Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, a   través de la Secció de Suport a la Gestió Energètica Local, ofereix als ajuntaments un ampli suport per treballar en la millora de l'eficiència energètica de les instal·lacions municipals, d’entre els quals suport a l’ús i implantació de tecnologies d’enllumenat exterior i interior d’alta eficiència.

Per altra banda, el Grup de treball d’Energia Sostenible Local de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat ha expressat l’interès en compartir experiències i coneixement sobre l’ús de la tecnologia LED en l’interior d’edificis públics.


 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Destinatari: 
Públic professional interessat i d'ens locals
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Notícia

Durant el darrer any el preu de l’electricitat s’ha incrementat al voltant d’un 300% i l‘autoconsum s’ha posicionat com una de les solucions, ja que una família pot generar un estalvi energètic del 35% anual.

Article

Un conveni signat amb el consorci d’aquest espai permetrà fer un salt d’escala en la transició energètica, ja que fomentarà projectes que vagin més enllà de l’autoconsum individual i que siguin també comunitaris.

Notícia

La renovació permetrà estalviar 148.977 kWh/any, que equival al consum elèctric anual de 20 habitatges

Butlletí