Jornada sobre il·luminació interior amb LEDs

dijous, 14 abril, 2016 - 09:00 a divendres, 15 abril, 2016 - 15:59
Sala d'Actes de l'Edifici del Vagó. Recinte de l'Escola Industrial
Geolocation

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i la Gerència de Serveis de Medi Ambient de l’Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona organitzen la jornada “Jornada sobre il·luminació interior amb LEDs".

L’objectiu de la jornada és donar a conèixer les tecnologies actuals amb LEDs, les possibilitats reals de substitució de la il·luminació actual per LEDs i donar veu a experiències en ajuntaments.

PROGRAMA

INSCRIPCIONS al Formulari o a verdaguerej@diba.cat 

Conscients de la importància i la necessitat de col·locar l'estalvi, l'eficiència energètica i les energies  renovables al capdavant de les nostres polítiques, l'Oficina Tècnica de Canvi Climàtic i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona, a   través de la Secció de Suport a la Gestió Energètica Local, ofereix als ajuntaments un ampli suport per treballar en la millora de l'eficiència energètica de les instal·lacions municipals, d’entre els quals suport a l’ús i implantació de tecnologies d’enllumenat exterior i interior d’alta eficiència.

Per altra banda, el Grup de treball d’Energia Sostenible Local de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat ha expressat l’interès en compartir experiències i coneixement sobre l’ús de la tecnologia LED en l’interior d’edificis públics.


 

Organitzador: 
Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat
Destinatari: 
Públic professional interessat i d'ens locals
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

Finalitzada l’última actuació en tres túnels de la ronda de Dalt, amb la substitució de 1.370 punts de llum
La renovació d’aquest enllumenat suposa un estalvi d’1.589.915 kWh/any, que equival al consum anual de 220 habitatges


 

Article

Actualment la xarxa Endolla Barcelona arriba a tots els barris de la ciutat i posa a disposició de la ciutadania una xarxa de 1.000 punts de càrrega alimentada amb energia 100% renovable. El servei té 3.300 usuaris actius i una mitjana de 14.000 recàrregues mensuals

Article

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) ha fet un pas important cap a la sostenibilitat amb la instal·lació de 137 panells fotovoltaics, 72 a l’edifici Mirador i 65 a l’antiga Casa de la Caritat. Aquesta mesura s’emmarca dins del suport de la Diputació de Barcelona en la descarbonització del CCCB, en línia amb el Pla Clima.

Butlletí