Sant Vicenç torna a obrir el punt d'informació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac

Font: Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet
27/02/2013 - 00:00

Aquest mes de febrer Sant Vicenç de Castellet ha tornat a obrir al públic el punt d'informació del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. L'espai manté l'atenció al públic a les dependències de l'OAC de l'Ajuntament i obre portes dissabtes, diumenges i festius de 10 del matí a 2 del migdia. El punt d'informació compta amb una persona que atén els visitants que tenen interès a conèixer el parc natural. La reobertura de l'espai és possible gràcies al conveni de col·laboració establert entre la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Vicenç.

Sant Vicenç, porta d'entrada
Sant Vicenç de Castellet és una de les portes d'entrada al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac. A l'oficina d'informació es podrà consultar tot tipus de documentació relacionada amb el parc que compta amb un important patrimoni arquitectònic, cultural, natural i paisatgístic a l'entorn de Vallhonesta. Des del municipi també es pot accedir al camí ral de Barcelona a Manresa i és zona de pas del GR 4 i inici de l'itinerari SL-C 53 de Sant Vicenç de Castellet a Sant Pere de Vallhonesta. L'espai també funciona com un punt d'informació del mateix municipi i es poden consultar plànols dels carrers, informació de restaurants i allotjaments i les principals activitats que es programen a Sant Vicenç de Castellet.

Relacionats

Notícia

Està adreçada als infants de 8 a 12 anys i finalitzarà el dia 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua

Article
Reconeixement a títol pòstum

Enguany el Congrés Acusticat va donar un segon premi #ACUSTICAT2024 a títol pòstum a Francesc Xavier Magrans, un dels referents de l'acústica al nostre país.

Article

Del 5 a l’11 de maig i en el marc de la celebració de la Setmana Internacional del Compost (International Compost Awareness Week – ICAW2024) diverses deixalleries del Bages o del Vallès Oriental oferiran compost gratuït provinent de les restes orgàniques.

Butlletí