Premi ACUSTICAT a Francesc Xavier Magrans

Reconeixement a títol pòstum

Font: Congrés ACUSTICAT

06/05/2024 - 18:00

Enguany el Congrés Acusticat va donar un segon premi #ACUSTICAT2024 a títol pòstum a Francesc Xavier Magrans, un dels referents de l'acústica al nostre país.

Josep Martí i Francesc Xavier Magrans, aquest darrer a títol pòstum, han estat els dos guanyadors del premi ACUSTICAT 2024, que reconeix la trajectòria professional en l’àmbit de l’acústica.

El premi a títol pòstum per a Francesc Xavier Magrans ha estat lliurat a la seva vídua i ha servit d’homenatge a un professional que va dedicar tota la seva vida a la recerca i l’aplicació de l’enginyeria acústica. Va ser director del laboratori d’òptica i acústica de la SEAT de Martorell, docent a La Salle-URL i fundador de dues empreses de referència al sector. La presidenta de la societat catalana de Física, Núria Ferrer, ha destacat d’ell la seva generositat i la teva tasca divulgativa de la física i l’acústica.

 


 

Categories: 
Municipis: 
BagesManresa
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

La cinquena edició del Congrés d’Acústica de Catalunya ha lliurat el premi ACUSTICAT a la trajectòria professional al doctor Josep Martí Roca, catedràtic de La Salle-URL.

Notícia

El debat centra la primera jornada del congrés ACUSTICAT 2024, que ha reunit més de 300 experts a Manresa. 

Notícia

Aquesta serà un dels reptes a debat al congrés ACUSTICAT, el gran punt de trobada de l’acústica catalana que se celebrarà els dies 24 i 25 d’abril a Manresa. Ja es pot consultar el programa.

Butlletí