Cornellà organitza una campanya d'informació ambiental a través d'un pla d'ocupació

Els informadors expliquen com separar correctament els residus als diferents contenidors
Font: Aj. Gavà
24/01/2010 - 00:00

Des de mitjans de desembre, i fins al mes de maig, una vintena de persones contractades a través dels plans d'ocupació estan realitzant tasques d'informació ambiental i sensibilització ambiental a la ciutadania i als comerços de Cornellà.

Els informadors ambientals van identificats amb una armilla de color blau i expliquen a ciutadans i comerciants com separar correctament els residus als diferents contenidors (fent especial incidència en la matèria orgànica, els residus voluminosos i els residus comercials), les diferents tecnologies disponibles d'estalvi d'aigua i energia a les comunitats de veïns, les obligacions dels propietaris dels animals de companyia, etc.

Relacionats

Notícia

Del 2019 al 2023, el Consistori ja ha reduït 252.534 metres cúbics d'aigua en el consum municipal

Notícia

Les Comunitats Energètiques són grups de persones que s’uneixen per generar i consumir energia de manera local i col·lectiva. És un element clau de la Transició Energètica perquè fomenta l’empoderament de la ciutadania, l’eficiència energètica i el consum d’energia renovable, alhora que genera comunitat. A Cornellà de Llobregat volem crear una primera Comunitat Energètica. Et vols sumar?

Notícia

Només cinc ciutats han estat elegides a escala europea, i dues són a Catalunya. La subvenció per a cada ciutat oscil·la entre els 65.000 i els 85.000 euros, i està recolzada per FedEx.

Butlletí