Nova edició de la Marxa Ciclista Ribera del Llobregat

La iniciativa té com a objectiu reivindicar la recuperació del riu per a l’ús dels ciutadans
Redacció
08/05/2009 - 00:00

Aquest diumenge, 10 de maig, se celebrarà la XVII Marxa Ciclista Ribera del Llobregat. La iniciativa, organitzada pel club COCOS i la delegació comarcal del sindicat CCOO, té com a objectiu reivindicar la recuperació del riu per a l'ús dels ciutadans i la pràctica de la bicicleta.

Amb sortida des del pont del Diable de Martorell, els participants resseguiran un recorregut de 30 kilòmetres per la llera del riu fins a arribar al Parc Agrari del Baix Llobregat. Un cop a la masia de Can Comas, Centre d'Informació i Gestió del Parc, hi haurà refrigeri per als ciclistes i es duran a terme activitats lúdiques i d'animació a la zona d'esbarjo. La marxa és apta per a participants de totes les edats.

Actualització (11/05/09): segons publica El País, unes 900 persones van participar a la Marxa.

Relacionats

Article

344 joguines intercanviades i 97 kg de residus estalviats al mercat d’intercanvi de joguines de Martorell

Notícia


 

Amb el lema ‘Estalviem aigua, tanquem l’aixeta’, l’Ajuntament de Martorell ha posat en marxa una campanya de difusió per fomentar l’estalvi i la reutilització d’aigua a les llars.

Notícia

Dins els actes de la Setmana Europa de la Prevenció de Residus, l’Ajuntament de Martorell ha presentat, aquest dimecres a la Sala Muxart del Centre Cultural, el nou Pla Local de Prevenció de Residus (PLPR) 2023-2030

Butlletí