Vallromanes

Notícia

L'estructura fotovoltaica, formada per 44 panells de 400 Wp muntats en un sistema autoportant a la coberta de l’edifici, es realitzarà en règim d’autoconsum amb compensació d’excedents, de manera que l’energia elèctrica generada es consumirà de forma instantània pel propi edifici i, en cas d’existir excedents, aquests seran compensats en la factura elèctrica. 

Notícia

Aquesta iniciativa compta amb dos objectius principals: facilitar que els infants i joves puguin anar a peu a l’Institut Escola Els Tres Pins per uns itineraris agradables i segurs, i promoure la pacificació del trànsit a la zona de Mas Morera, reduint la contaminació i el soroll, i fent dels voltants de l’escola un espai de convivència i aprenentatge.

Notícia

L’Ajuntament de Vallromanes lliurarà aquest mes de febrer als centres educatius del poble els equips per a l’estudi i la gestió del consum energètic als equipaments. L’objectiu és dissenyar un pla d’estalvi energètic basat en accions quotidianes i senzilles que poden fer l’alumnat, mestres, conserges i personal de neteja.

Notícia

Els dos governs locals han acordat signar un conveni per dur a terme conjuntament la redacció del projecte i la seva execució, que partirà de Vallromanes i finalitzarà al Pavelló de Vilanova del Vallès, passant per l’institut d’aquest municipi. La previsió dels dos consistoris és que la redacció se’n faci el 2020.

Notícia

Un miler de persones procedents de la demarcació de Barcelona van visitar la 3a edició de l’Ecofira, la fira mediambiental i ecològica de Vallromanes. Aquest any, com a novetat, el certamen s’ha allargat fins al diumenge al migdia. 

Acte

El 23 i 24 d’abril celebrarem la tercera edició de l’Ecofira de Vallromanes, la fira ecològica i sostenible del nostre municipi. Si alguna empresa, entitat o associació vol participar-hi, hauria de posar-se en contacte amb la regidoria de Medi Ambient enviant un correu electrònic amambientvallromanes@diba.cat

23/04/2016 - 08:00