Exposició "La mar de plàstics" a Monistrol de Montserrat

divendres, 12 abril, 2024 - 00:00 a dimarts, 16 abril, 2024 - 23:59
Llar de Monistrol de Montserrat (Casal de Gent Gran).

Dates: Del 12 al 16 d'abril de 2024. L'horari de visites estarà lligat a l'horari del centre, de dilluns a divendres de 16 h a 19 h.
Lloc:  Llar de Monistrol (Casal de Gent Gran). L'exposició s'instal·larà entre el vestíbul i la sala de l'antic bar (espais diàfans).

La contaminació per plàstics ha esdevingut, en els últims anys, un dels principals problemes que amenacen el medi marí i arriba a causar greus problemes als ecosistemes i fins i tot en la salut de les persones. Apropar-se a qualsevol platja i trobar residus surant a l’aigua o dipositats a la sorra és una imatge, malauradament, molt habitual. Es calcula que cada any arriben als oceans entre cinc i tretze milions de residus plàstics.

L’exposició La mar de plàstics descriu el problema de la contaminació marina per plàstics i les claus per formar part de la solució.

 Web de l'exposició


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

Les dades del 2023 del Consorci del Bages per a la gestió de residus apunten una bona progressió de la gestió de residus en els municipis consorciats (Bages i part del Moianès)

Notícia

La implantació del nou model als equipaments de la ciutat ha començat aquesta setmana i es farà de manera progressiva. Es recolliran sis fraccions diferenciades: envasos, orgànica, paper i cartró, vidre, fracció resta i tèxtil sanitari, que per primera vegada es recollirà de manera separada

Notícia

Enguany en alguns municipis del Bages s’implantarà la taxa justa de residus: Sallent i Fonollosa ja han aprovat l’ordenança pertinent i estan ultimant els detalls per a l’aplicació d’aquesta taxa, amb la col·laboració del Consorci del Bages.

Butlletí