riera

Notícia
 

 

Exemplars de llúdriga han estat vistos a la Riera de Merlès en el que suposa la confirmació de la tornada d’aquesta espècie a la zona.

 

Notícia

Els municipis de Cabrera de Mar, Argentona , Dosrius, Mataró i Òrrius desenvoluparan tota una sèrie d’actuacions conjuntes destinades a la recuperació de la conca de la riera d’Argentona.

Article

El projecte Viu la riera! neix amb el propòsit de fomenar la participació  ciutadana en la millora dels espais fluvials, ja que els rius i rieres amaguen un gran potencial per afavorir el benestar i la qualitat de vida de les persones.

Notícia

L’Ajuntament de Santa Perpètua va retirar 90,5 tones de runes, residus i deixalles durant la primera fase del Projecte municipal de rehabilitació i millora de la riera de Caldes. El Consistori ha fet públic l’informe de valoració d’aquesta actuació, que va finalitzar al març.

Notícia

La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha iniciat una campanya per alertar sobre els efectes contaminants que produeix a la riera el fet de llençar tovalloletes d’un sol ús i altres productes no biodegradabales al vàter.

Notícia

L’entorn de la riera de Vallvidrera al seu pas per la vila s’ha recuperat totalment gràcies a una actuació de l’AMB en col•laboració amb l’Ajuntament de Molins de Rei. El nou entorn natural ocupa una superfície de 5.000 m2.

Acte

En el Dia de les Espècies Autòctones, diumenge 13 de març, l’Associació Hàbitats proposa celebrar-lo amb una jornada de manteniment en un dels espais fluvials de Les Franqueses.

13/03/2016 - 10:00