Jornada de millora de la riera de Carbonell

diumenge, 13 març, 2016 - 10:00 a dilluns, 14 març, 2016 - 12:59

En el Dia de les Espècies Autòctones, diumenge 13 de març, l’Associació Hàbitats proposa celebrar-lo amb una jornada de manteniment en un dels espais fluvials de Les Franqueses.

Geolocation

L’Associació Hàbitats ha organitzat una jornada de voluntariat per millorar la riera de Carbonell. La jornada serà diumenge 13 de març de 2016, dia de les espècies autòctones.

Hàbitats anima a gent de totes les edats a paricipar a la jornada, que és gratuïta. La intenció de la jornada és extreure vegetació exòtica, favorir les espècies autòctones i retirar les deixalles trobades al pas de la riera. Durant l’any passat, l’Associació Hàbitats va da dur a terme la restauració ecològica d’aquest tram, i ara fa una crida per reballar en el seu manteniment a través d’aquesta jornada.

Els participants haurian de ser a les 10 del matí al carrer de Rafael Casanova s/n, a l’esplanada entre la plaça Francesc Macià i la riera Carbonell. Es recomana dur roba còmode, calçat de muntanya, esmorzar i aigua. Es preveu acabar cap a les 13 h. Cal inscripció prèvia al telèfon 934 213 216 o a través de correu electrònicinfo@associaciohabitats.cat.

La jornada s’emmarca en el projecte Tejiendo Redes para la custodia del territorio en España que duu a terme la Xarxa de Custòdia del Territori amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”. La jornada també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès i de l’Ajuntament de Canovelles.

Organitzador: 
Associació Hàbitats i Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Etiquetes: 
Categories: 
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Article

Granollers inicia una transformació verda de la ciutat amb el projecte Connecta Congost Natura 2025 (link is external), que es converteix en el primer tram d’una anella verda al voltant de la ciutat i que connecta amb el nucli urbà. Es tracta d’una actuació de gran magnitud que obre el riu a la ciutat i renaturalitza l’entorn del Congost, tant el riu, el parc com el passeig fluvial, en benefici de la qualitat de vida de la ciutadania. Aquest projecte inclou la renaturalització del riu i el Parc del Congost i rep una subvenció de 3 milions i mig d’euros dels Fons Next Generation.

Article

Es tracta d’un sistema que utilitza la temperatura emmagatzemada a l’interior de la Terra

Article

Les actuacions contemplen la preservació natural de l’ecosistema amb la supervisió dels tècnics municipals, Martí i Franch redactor del projecte, el Consorci del Besòs i l’ACA.

Butlletí