Jornada de millora de la riera de Carbonell

diumenge, 13 març, 2016 - 10:00 a dilluns, 14 març, 2016 - 12:59

En el Dia de les Espècies Autòctones, diumenge 13 de març, l’Associació Hàbitats proposa celebrar-lo amb una jornada de manteniment en un dels espais fluvials de Les Franqueses.

Geolocation

L’Associació Hàbitats ha organitzat una jornada de voluntariat per millorar la riera de Carbonell. La jornada serà diumenge 13 de març de 2016, dia de les espècies autòctones.

Hàbitats anima a gent de totes les edats a paricipar a la jornada, que és gratuïta. La intenció de la jornada és extreure vegetació exòtica, favorir les espècies autòctones i retirar les deixalles trobades al pas de la riera. Durant l’any passat, l’Associació Hàbitats va da dur a terme la restauració ecològica d’aquest tram, i ara fa una crida per reballar en el seu manteniment a través d’aquesta jornada.

Els participants haurian de ser a les 10 del matí al carrer de Rafael Casanova s/n, a l’esplanada entre la plaça Francesc Macià i la riera Carbonell. Es recomana dur roba còmode, calçat de muntanya, esmorzar i aigua. Es preveu acabar cap a les 13 h. Cal inscripció prèvia al telèfon 934 213 216 o a través de correu electrònicinfo@associaciohabitats.cat.

La jornada s’emmarca en el projecte Tejiendo Redes para la custodia del territorio en España que duu a terme la Xarxa de Custòdia del Territori amb el suport de l’Obra Social “la Caixa”. La jornada també compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de les Franqueses del Vallès i de l’Ajuntament de Canovelles.

Organitzador: 
Associació Hàbitats i Ajuntament de Les Franqueses del Vallès
Etiquetes: 
Categories: 
Parcs naturals/Paisatge

Relacionats

Notícia
Foto: Elmoianes. Wikipèdia

Foto: Elmoianes. Wikipèdia

L’espai natural de Sant Miquel del Fai es reobrirà al públic durant la primavera de l’any 2022. Així ho va anunciar el passat divendres 19 de novembre la presidenta de la Diputació de Barcelona, Núria Marín, durant una visita institucional a Sant Feliu de Codines.

Notícia

La ciutadania de Parets aposta per recuperar i preservar el riu Tenes i el seu entorn com un paratge natural que protegeixi la flora i la fauna i alhora esdevingui un espai de trobada, de lleure i de passeig respectuós amb el medi. Els paretans i paretanes han definit el futur de l’espai fluvial en el procés participatiu Viu el riu Tenes que ha recollit més de 4.600 aportacions.

Notícia
EL nou equipament d'El Falgar | Griselda Escrigas

EL nou equipament d'El Falgar | Griselda Escrigas

L’Ajuntament planteja una fórmula público-privada per la gestió de l’espai situat al costat del Congost, a Llerona

Butlletí