Entrevista a Marc Hurtado i Marta Casar, impulsors de l’enquesta de Revolta Escolar

Font: Betevé

17/01/2022 - 12:02

Un 70 % de les famílies de Barcelona creuen que l’entorn de la seva escola no és segur per als infants segons una enquesta elaborada per la plataforma Revolta Escolar, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. L’estudi també posa en relleu que més de la meitat d’associacions de famílies enquestades consideren que hi ha problemes en els accessos a les escoles a causa de factors com les aglomeracions i la manca d’aparcaments de bicicletes o d’elements protectors del trànsit. D’aquesta enquesta i de les conclusions que se’n treuen n’hem parlat al ‘bàsics’ amb Marc Hurtado i Marta Casar, impulsors de l’estudi.


 

Relacionats

Notícia

El tribunal va anul·lar l'ordenança municipal que regula la ZBE per "falta d'informes determinants i per ser excessiu en l'àmbit geogràfic d'aplicació i en el tipus de vehicles exclosos".

Notícia

Salvador Rueda assegura que s'estalviarien 1.700 milions d'euros anuals en despesa sanitària i critica que el model municipal no són superilles, sinó eixos verds.

Article

Ja està en funcionament l’aparcament de bicicletes públic i gratuït que es troba a la plaça de l’Estació. Aquest aparcament és accessible les 24 hores i tots els dies de l’any.

Butlletí