Entrevista a Marc Hurtado i Marta Casar, impulsors de l’enquesta de Revolta Escolar

Font: Betevé

17/01/2022 - 12:02

Un 70 % de les famílies de Barcelona creuen que l’entorn de la seva escola no és segur per als infants segons una enquesta elaborada per la plataforma Revolta Escolar, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i la Universitat Autònoma de Barcelona. L’estudi també posa en relleu que més de la meitat d’associacions de famílies enquestades consideren que hi ha problemes en els accessos a les escoles a causa de factors com les aglomeracions i la manca d’aparcaments de bicicletes o d’elements protectors del trànsit. D’aquesta enquesta i de les conclusions que se’n treuen n’hem parlat al ‘bàsics’ amb Marc Hurtado i Marta Casar, impulsors de l’estudi.


 

Relacionats

Entrevista
Martin Lutz és senador ministerial de Berlin.

Amb l’expert en sostenibilitat urbana parlem de les mesures que es van començar a aplicar ja fa més de 15 anys a la capital alemanya, on les zones de baixes emissions tenen molt més recorregut que a Catalunya. 

Entrevista
Xavier Querol és professor d’investigació a l’IDAEA-CSIC

Xavier Querol ens parla sobre l’augment de les morts prematures per la contaminació de l’aire que respirem i ens proposa algunes mesures per pal·liar la situació de forma urgent.

 

Notícia
Especial Congrés de Qualitat de l'Aire

La segona jornada del Congrés de Qualitat de l'Aire reivindica més mesures, informació acurada i posar la ciutadania al centre.

Butlletí