setembre 2021

Notícia

L’Ajuntament de Cabrera de Mar fa una crida a les empreses que estiguin interessades a participar en el projecte d’economia circular que es promou des de QuatreRibes

Notícia

Finalitza el període de votació amb un total de 990 vots. Les màquines de retorn d’envasos amb incentius, el programa contra l’abandonament escolar i els programes d’assessorament energètic, els projectes més votats.

Notícia

La Mancomunitat Penedès-Garraf i l’Ajuntament de Cubelles han presentat aquest dijous 23 de setembre l’estudi de contenització encarregat a l’ens municipalista amb l’objectiu d’optimitzar i millorar la recollida selectiva a la vila i reforçar l’efectivitat del servei. A l’acte públic hi ha pres part el vicepresident de l'àrea de Gestió de Residus Urbans, Jordi Bosch; el primer tinent d’alcaldia i regidor de Medi ambient, Josep Maria Hugué, i l’alcaldessa del municipi, Rosa Fonoll qui, al seu torn, també és la vicepresidenta d’Iniciatives econòmiques de la Mancomunitat.

Notícia

Amb la substitució d'un total de 330 finestres a l'institut-escola Can Llobet, l'edifici millorarà la seva eficiència energètica i el benestar de l'alumnat i del personal.

Notícia
També s'ha creat un nou Park & Ride al municipi

L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha activat el servei de parada intermèdia a demanda de Nitbus al seu pas per Cornellà de Llobregat.

Notícia

La regidora de Recursos Humans i Medi Ambient ha publicat al perfil del contractant la licitació del contracte per a la planificació i execució d’un programa de conscienciació ambiental que ha de suport a polítiques de sostenibilitat impulsades per l’Ajuntament de Reus i dirigides als centres educatius i entitats. El contracte surt amb un pressupost de licitació del 50.000 euros i tindrà una vigència de 2 anys.

Notícia

S'ha finalitzat l’actuació de l’àrea de Seguretat al Pont del Diable i el Departament de Protecció Civil municipal ha dut a terme una campanya de neteja i desbrossament de les franges forestals a Llevant.

Reportatge
Bombers durant l’extinció de l’incendi d’aquest cap de setmana a Llançà. Font: El País/article.

Bombers durant l’extinció de l’incendi d’aquest cap de setmana a Llançà. Font: El País/article.

Avui el tren de l’ecologia comença el trajecte a través de paisatges desolats, transformats: sortim des de Llançà, al bell mig del Cap de Creus, on un gran incendi forestal ha arrasat i calcinat tot allò que vèiem fa uns dies i estimàvem. I ara, els paisatges que eren verds, de colors de flors i plens de vida i olors, són paisatges en escala de grisos. Paisatges que a l’observar-los, transformats en cendres, ens encongeixen el cor i l’ànima. I ara què?