agost 2021

Notícia

Els governs balear i valencià posaren en marxa el projecte per finançar-se a través dels fons de reconstrucció de la Unió Europea, que consisteix en el desenvolupament d’equips automàtics per al retorn d’envasos de begudes reutilitzables, S’hi implicarà als municipis on es decideixin ubicar les màquines, fet que propiciarà l’apropament d’aquest sistema a la ciutadania i al petit comerç.

Notícia

Durant el mes d'agost, l’Ajuntament de Dosrius ha donat el tret de sortida a les obres del projecte de renovació de l’enllumenat exterior del municipi, un dels plans estratègics de l’actual mandat en matèria de transició energètica.

Notícia

Aquest canvi augmenta considerablement l'eficiència i redueix el consum en un mínim del 35%. Aquesta inversió, ha suposat un estalvi de 383.564 Kwh d'energia anual, el que es tradueix en més de 46.000 euros anuals d'estalvi en la factura de la llum i un estalvi anual de 150 tones d'emissions de CO2.

Notícia

Aquest any culmina el Pla de Renovació de l'Enllumenat Públic, que inclou la instal·lació de LED en els 6.000 punts lumínics del municipi i sistemes avançats de telegestió i sensors

Notícia
Foto: Can Trinxet. Consorci del Ter

Foto: Can Trinxet. Consorci del Ter

La concessió de la central hidroelèctrica de Can Trinxet, a Sant Quirze de Besora, acaba l'any 2024. Tres anys abans és el moment en què legalment es poden començar els tràmits de reversió. Per això, l'Ajuntament ha demanat a l'ACA iniciar els tràmits perquè la central passi a control públic.

Notícia

El Consistori també encarrega la redacció dels projectes per col·locar panells solars a l’Escola Pompeu Fabra i a Can Rajoler